Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Ημαθία: Νεκρός 14χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Ημαθία: Νεκρός 14χρονος

Τροχαίο Ημαθία: Ένας 14χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.00 σε χωριό έξω από τη Νάουσα Ημαθίας.

Τροχαίο Ημαθία: Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 14χρονος σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, σε χωριό έξω από τη Νάουσα Ημαθίας. Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 14χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό αυτοκίνητο, στο χωριό Επισκοπή. Ο 14χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Νάουσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Προανάκριση διεξάγει το Α.Τ. Νάουσας.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε και στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι στις 14:00 περίπου στη Ράχη Πιερίας. Μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 17χρονου που οδηγούσε τη μηχανή. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στα Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Από εκεί μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Η Τροχαία Κατερίνης διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Δείτε ακόμη

Κοζάνη: Έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον φρουρό του αστυνομικού μεγάρου
“Με αποκαλούσε δεύτερη μαμά”, λέει η 33χρονη για τη Μαρκέλλα – Πώς εξηγεί το μακιγιάζ (vid)
Σοκάρει το νέο ηχητικό του Κοντοστάθη: «Ο πολύποδας θα μαραθεί και θα πέσει»
Νεκρός σε τροχαίο ο Παναγιώτης Σκαφτούρος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις