Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φρουρός Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης: 53χρονος του επιτέθηκε με μαχαίρι
ΕΛΛΑΔΑ

Φρουρός Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης: 53χρονος του επιτέθηκε με μαχαίρι

Φρουρός Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης: Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο άντρας εξαπέλυε ύβρεις κατά της Αστυνομίας, ενώ συνελήφθη άμεσα και κρατείται.

Φρουρός Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης: Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ένας 53χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι οικιακής χρήσης στον φρουρό του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο άντρας εξαπέλυε ύβρεις κατά της Αστυνομίας, ενώ συνελήφθη άμεσα και κρατείται. Όπως διαφαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχει ένδειξη για τρομοκρατική ενέργεια, αλλά για άτομο που ενδεχομένως χρίζει ψυχιατρικής φροντίδας.

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε και στην πλατεία Αταλάντης, στη Φθιώτιδα, στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής.  Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tvstar.gr, ένας άγνωστος άνδρας πεζός, φορώντας κουκούλα, πλησίασε περίπτερο στην περιοχή απείλησε τον άνδρα που βρισκόταν μέσα σε αυτό και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε, πολλές φορές. Εν συνεχεία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης εξαφανίστηκε, ενώ από την στιγμή που ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Μέχρι στιγμής τα αίτια του αιματηρού περιστατικού στην Φθιώτιδα δεν είναι γνωστά. Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας, χτυπημένος στην πλάτη και το λαιμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις