Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Νέτφλιξ προτάσεις για σειρές: Τι να δείτε το Σαββατοκύριακο
PLUS

Νέτφλιξ προτάσεις για σειρές: Τι να δείτε το Σαββατοκύριακο

Νέτφλιξ προτάσεις για σειρές: Από το πρωί της Παρασκευής το Νέτφλιξ θα διαθέσει νέο υλικό σε αρκετές κατηγορίες, οπότε αυτό προϋποθέτει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης με κάποια από τις παρακάτω επιλογές.

Νέτφλιξ προτάσεις για σειρές: Από το πρωί της Παρασκευής το Νέτφλιξ θα διαθέσει νέο υλικό σε αρκετές κατηγορίες. Εμείς θα ξεκινήσουμε με τη νέα σειρά The Woods από το βιβλίο του Χάρλαν Κομπέν αλλά και την πολυαναμενόμενη ταινία Da 5 Bloods του Σπάικ Λι. Την Κυριακή επίσης επιστρέφει η αγαπημένη Marcella με την τρίτη σεζόν. Πάμε να τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

Νέτφλιξ προτάσεις για σειρές: The Woods / Στα δάση – Μini Series

H σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Χάρλαν Κομπέν. Πριν από 25 χρόνια στην κατασκήνωση, η αδελφή του Paul Copeland πέθανε στο δάσος και θεωρήθηκε ότι την είχε σκοτώσει ένας serial killer. Το σώμα της όμως δεν βρέθηκε ποτέ. Τώρα, ο Paul είναι ένας επιτυχημένος εισαγγελέας και καλείται να ασχοληθεί με τη σημαντικότερη υπόθεση της καριέρας του: Βρέθηκε ένα πτώμα που σχετίζεται με την εξαφάνιση της αδερφής του.

Νέτφλιξ προτάσεις για σειρές: The Search / H Έρευνα – Μini Series

Η σειρά βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Όταν ένα παιδί εξαφανίζεται από μια πλούσια γειτονιά του Μεξικού, τα συμφέροντα κάποιων που ασχολούνται με την υπόθεση θολώνουν την έρευνα.

F is for Family – Season 4

Ο Φρανκ δέχεται μια ανεπιθύμητη επίσκεψη από τον πατέρα του. Παράλληλα, η Σου ανακαλύπτει το θαυματουργό Λαμάζ κι ο Μπιλ γίνεται γνωστός στον χώρο του χόκεϊ.

Marcella: Season 3

Δεκαοχτώ μήνες μετά, η Μαρτσέλα ζει με νέα ταυτότητα στο Μπέλφαστ, όπου έχει διεισδύσει σε μια οικογένεια μαφιόζων ως μυστική πράκτορας.

Jo Koy: In His Elements

Ο Τζο Κόι φέρνει γέλιο και ρυθμό στη Μανίλα, αναδεικνύοντας την τοπική κουλτούρα σε ένα μοναδικό σόου με Φιλιππινοαμερικανούς κωμικούς, ντι τζέι και χορευτές breakdance.

Δείτε ακόμη

Προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή 26/6
Aν βαριέσαι να κάνεις γυμναστική, τότε αδυνάτισε όπως οι Γαλλίδες
Βρες την ευτυχία μέσα σε μόλις 5 λεπτά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις