Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νίκες γηπεδούχων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νίκες γηπεδούχων

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Βουλιάζει στη σεγούντα ντιβιζιόν η Εσπανιόλ, ψαλιδίστηκαν αισθητά οι ελπίδες της Βαλένθια για ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με αυτογκόλ του Κοντογμπιά από το 16’ η Εϊμπάρ υπέταξε 1-0 τη Βαλένθια στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της ισπανικής Λα Λίγκα. Με αυτό το τρίποντο η Εϊμπάρ αποσπάστηκε 6 βαθμούς από την 18η θέση και τη Μαγιόρκα. Πήρε έτσι σαφέστατο προβάδισμα στη μάχη σωτηρίας. Πλέον έχει ρίξει όλο το άγχος στην πλευρά των διωκτών της και έχει στο τσεπάκι το εισιτήριο παραμονής στην κατηγορία. Η δε Βαλένθια, με την ήττα αυτη έχασε μεγάλο μέρος των ελπίδων της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της ημέρας, η Μπέτις υποδέχτηκε την Εσπανιόλ. Με ένα γκολ του  Μαρκ Μπάρτρα στο 48’ την έστειλε με το ένα πόδι στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Αν και οι Σεβιγιάνοι δεν έχουν άμεσο κίνδυνο, δεν παράτησαν το ματς. Κυνήγησαν και κατέκτησαν το τρίποντο για να τελειώνουν και μαθηματικά με την παραμονή το συντομότερο.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τρίποντο για τα αστέρια

Η 32η αγωνιστική ανοίγει με την αναμέτρηση της Παρασκευής (23.00) με την αναμέτρηση τη Σεβίλλης με τη Βαγιαδολίδ. Η ομάδα του Λοπετέγκι μετά από τρεις σερί ισοπαλίες ζητά το τρίποντο και μόνο κόντρα στο συγκρότημα του Σέρχιο. Αλλωστε οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και είναι ασφαλείς. Η Σεβίλλη μάχεται για την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ και με μία νίκη θα έχει ουσιαστικά καθαρίσει!

Δείτε ακόμη:

Ψήνεται επιστροφή Κάναντι στον Ατρόμητο!
Τέλος ο Μάντζιος από τη Λαμία
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις