Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζυγούλη – Ρουβάς παιδιά: Το μοντέλο είναι η πιο τρυφερή μαμά και μας το δείχνει
LIFESTYLE

Ζυγούλη – Ρουβάς παιδιά: Το μοντέλο είναι η πιο τρυφερή μαμά και μας το δείχνει

Ζυγούλη - Ρουβάς παιδιά: Το μοντέλο και ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια μαζί.

Ζυγούλη – Ρουβάς παιδιά: Η Κάτια Ζυγούλη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο τρυφερές μανούλες της ελληνικής showbiz η οποία έχει αφιερώσει όλο της το “είναι” στην ανατροφή των παιδιών της. Για τη διάσημη μαμά, τα τέσσερα παιδιά της είναι η πρώτη της προτεραιότητα και περνάει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της μαζί τους. Αν και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ γενικά στην προσωπική της ζωή, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας έτσι στιγμές της καθημερινότητάς τους, αλλά και δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της στην ΕΡΤ, φαίνεται να πέρασε μία όμορφη ημέρα στην παραλία μαζί με τα παιδιά της φτιάχνοντας “κάστρα” στην άμμο. Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε μαζί μας ένα στιγμιότυπο από την οικογενειακή τους εξόρμηση στη θάλασσα. Η όμορφη μαμά μας έδειξε το κάστρο που έφτιαξε με τα παιδιά της στην άμμο γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Αυτό το κάστρο το φτιάξαμε με τον Αλέξανδρο, στην παραλία Κέρος. Τα κορίτσια βοήθησαν με το μάζεμα των κοχυλιών. Το παιχνίδι στην άμμο με κάνει μικρό παιδί.»

Δείτε ακόμη

Διακοπές στην Μήλο μαζί με τον γιο της η Έλλη Κοκκίνου
Επιστρέφει στην τηλεόραση η Νάντια Μπουλέ (vid)
Η συγκινητική εξομολόγηση της Νάταλι Κάκκαβα: “Δεν έχω κανέναν, μόνο τον Γρηγόρη”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις