Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκουντάρας Μενεγάκη: Το δύσκολο τέλος με την Ελένη, η Νάταλι και τα παιδιά
LIFESTYLE

Γκουντάρας Μενεγάκη: Το δύσκολο τέλος με την Ελένη, η Νάταλι και τα παιδιά

Γκουντάρας Μενεγάκη: Στην παρέα του «The 2Night Show» βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με τη σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα.

Γκουντάρας Μενεγάκη: Για το γεγονός ότι έχουν χάσει εδώ και χρόνια τους γονείς τους και συνεπώς τα παιδιά τους δεν γνώρισαν παππούδες και γιαγιάδες μίλησαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Καλεσμένοι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το ζευγάρι που πιθανότατα θα παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του Open για το καλοκαίρι, μίλησε για την οικογένειά του αποκαλύπτοντας πως και οι δύο έχουν χάσει τους γονείς τους και τα παιδιά τους δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν παππούδες και γιαγιάδες.

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είπε η Ναταλί Κάκκαβα. «Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανώς συγκινημένος.

Τέλος, το ζευγάρι εξηγεί πώς η ανεργία, που χτύπησε δύο φορές την πόρτα τους, κατάφερε να τους οδηγήσει σε νέα επαγγελματικά βήματα. «Ήμουν 16 χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη. Όταν έφυγα ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ήμουν στο πουθενά και είχα ένα αβέβαιο μέλλον. Έχασα τη συνήθειά μου. Δούλευα επί 16 χρόνια 12 ώρες την ημέρα. Αυτή ήταν η ζωή μου. Και όλο αυτό ανατρέπεται. Ήταν σαν διαζύγιο. Το είπα και στην ίδια ότι η αποχώρησή μου έπρεπε να γίνει ένα καλοκαίρι πριν» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις