Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νάντια Μπουλέ σήριαλ: Ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση η πρώην παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Νάντια Μπουλέ σήριαλ: Ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση η πρώην παρουσιάστρια

Νάντια Μπουλέ σήριαλ: Μετά από αρκετά χρόνια, η Νάντια Μπουλέ, επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση, αφού θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha.

Νάντια Μπουλέ σήριαλ: Στην τηλεόραση επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Νάντια Μπουλέ μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την μικρή οθόνη. Η όμορφη παρουσιάστρια – ηθοποιός με καταγωγή από την Ναύπακτο θα περάσει για ακόμη μια φορά το κατώφλι του alpha αλλά αυτή την φορά ως ηθοποιός (στο παρελθόν ήταν παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο κανάλι) αφού αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα τηλεοπτική σειρά του που θα σκηνοθετήσει ο Στέφανος Μπλάτσος. Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά πρωταγωνίστρια της νέας αυτής σειράς θα είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ τους κεντρικούς ρόλους ενός από τα ζευγάρια που θα πρωταγωνιστήσουν θα κρατήσουν ο Γιώργος Χρυσοστόμου με την Νάντια Μπουλέ!

«Πρωταγωνίστρια στο δραματικό σίριαλ που θα προβάλλεται Δευτέρα – Τρίτη θα είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού. Θα έχει το ρόλο της πολύ κακιάς μάνας που έχει τέσσερις γιους. Ο ένας θα είναι ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος θα ταξιδέψει από το Los Angeles στην Ελλάδα και ο άλλος γιος θα είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Γυναίκα του Γιώργου Χρυσοστόμου θα είναι η Νάντια Μπουλέ! Η οποία για πρώτη φορά θα κάνει τηλεοπτικό ρόλο δραματικό», αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης. Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Νάντια Μπουλέ, θα βρίσκεται το καλοκαίρι σε περιοδεία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, με μια σύνθεση πάνω σε 4 έργα του Φ. Λόρκα (Γέρμα, Θαυμαστή Μπαλωματού, Ματωμένο Γάμο και το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα).

Δείτε ακόμη

Η συγκινητική εξομολόγηση της Νάταλι Κάκκαβα: “Δεν έχω κανέναν, μόνο τον Γρηγόρη”
Προκαλεί… καύσωνα η Βανδή με το κόκκινο μαγιό της!
Επέτειος γάμου για Χοψονίδου, Σπανούλη – Το τρολ της Σταρ Ελλάς στο σύζυγό της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις