Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανελλήνιες 2020 ΕΠΑΛ: Στα μαθήματα ειδικότητας διαγωνίζονται οι υποψήφιοι σήμερα (25/6)
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2020 ΕΠΑΛ: Στα μαθήματα ειδικότητας διαγωνίζονται οι υποψήφιοι σήμερα (25/6)

Πανελλήνιες 2020 ΕΠΑΛ: Συνέχεια των πανελληνίων εξετάσεων σήμερα Πέμπτη, με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Πανελλήνιες 2020 ΕΠΑΛ: Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, με μαθήματα ειδικότητας. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται στα εξής μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ),  Υγιεινή, και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ).

Πρόγραμμα των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πανελλαδικές 2020: Ειδικά μαθήματα

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως την 13η Ιουλίου 2020. Αναλυτικότερα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν με την εξέταση των Αγγλικών (1/7) και θα συνεχιστούν με το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο (2/7 και 3/7, αντίστοιχα). Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών (4/7).

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά (6/7), τα Γαλλικά (7/7) και τα Ισπανικά (8/7).

Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

Πανελλαδικές 2020: Τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις τον εαυτό σου

Εάν πιάσεις τον εαυτό σου να τρέμει, να ιδρώνουν τα χέρια σου, να χτυπάει δυνατά η καρδιά σου, πάρε βαθιές εισπνοές/ανάσες και μείνε ψύχραιμος μέχρι να νιώσεις πιο ήρεμα.

Πες στον εαυτό σου πως θα ξεκινήσεις με ότι γνωρίζεις καλύτερα και σου φαίνεται πιο εύκολο, θέλεις να ακούσεις καλά τις τυχόν οδηγίες και δεν βιάζεσαι να παραδώσεις το γραπτό σου.

Εάν δεν μπορέσεις να απαντήσεις σε μια ερώτηση, θα προσπαθήσεις να συγκεντρωθείς σε μια επόμενη που σου έρχεται πιο εύκολη για να γράψεις κάτι και δεν θα επιμείνεις να σκέφτεσαι την αποτυχία.

Εάν νιώσεις ότι θέλεις να εγκαταλείψεις, να φύγεις τρέχοντας, πες στον εαυτό σου να επιμείνει και να παλέψει μέχρι το τέλος, να συγκεντρωθείς όσο μπορέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις