Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Παγωμένη μπύρα γρήγορα: Ένα τρικ που υπόσχεται να σας λύσει τα χέρια
PLUS

Παγωμένη μπύρα γρήγορα: Ένα τρικ που υπόσχεται να σας λύσει τα χέρια

Παγωμένη μπύρα γρήγορα: Πόσες φορές δεν την έχεις πατήσει, θες ένα ποτήρι παγωμένο μπύρα ειδικά τώρα το καλοκαίρι και ανακαλύπτεις ότι έχεις αφήσει το μπουκάλι έξω, τι κάνεις:

Παγωμένη μπύρα γρήγορα: Πόσες φορές δεν έχετε έρθει αντιμέτωπος με μια… ζεστή μπύρα; Ενώ διψάτε και θέλετε απεγνωσμένα να πιείτε ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα, ή ένα παγωμένο ποτήριο κρασί, διαπιστώνετε ότι τα μπουκάλια ξεχάστηκαν εκτός ψυγείου. Πράγμα που σημαίνει ότι το «όνειρο» για μια παγωμένη μπύρα αναβάλλεται μέχρι… νεοτέρας.

Εχει συμβεί σε όλους και τώρα ένα hack υπόσχεται ότι μπορεί να σας… βγάλει από την απελπισία και να παγώσει ικανοποιητικά την μπύρα και το κρασί σας σε μόλις 30 λεπτά. Ερευνητές δοκίμασαν οκτώ δημοφιλείς μεθόδους ψύξης και διαπίστωσαν ότι οι όσοι θέλουν να παγώσουν το αγαπημένο τους ποτό σε μόλις 30 λεπτά πρέπει να συνδυάσουν νερό, πάγο και αλάτι.

Παγωμένη μπύρα γρήγορα: Το τρίπτυχο της ψύξης

Ο συνδυασμός των τριών, νερό, πάγος και αλάτι, θα μειώσει τη θερμοκρασία ενός μπουκαλιού μπύρας κατά 19 βαθμούς Κελσίου σε μόλις μισή ώρα, γρηγορότερα από κάθε άλλη μέθοδο ψύξης. Ο λιγότερο αποτελεσματικός τρόπος για να ψύξετε ένα ποτό ήταν η βύθιση ενός μπουκαλιού σε ένα κουβά με κρύο νερό χωρίς πάγο που οδήγησε σε «μια ελαφρά πτώση θερμοκρασίας κατά 2,5 βαθμούς Κελσίου (από την αρχική θερμοκρασία των 20,5 βαθμών Κελσίου) φέρνοντας τη μπύρα στη θερμοκρασία των 18 βαθμών».

Δείτε ακόμη

Πέντε φυσικοί τρόποι να απαλλαγείτε από τις μύγες
Πώς λειτουργεί το κάθε ζώδιο μετά από χωρισμό
Σχέσεις από απόστασταση – Μπορούν να κρατήσουν ή όχι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις