Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ποια ζώδια επιστρέφουν μετά από χωρισμό: Οι πιο εύκολοι στο πισωγύρισμα
PLUS

Ποια ζώδια επιστρέφουν μετά από χωρισμό: Οι πιο εύκολοι στο πισωγύρισμα

Ποια ζώδια επιστρέφουν μετά από χωρισμό: Είτε είναι κοινή απόφαση είτε όχι, ο χωρισμός είναι πάντα δύσκολη διαδικασία και αν ο άλλος σε θέλει πίσω θα στο δείξει.

Ποια ζώδια επιστρέφουν μετά από χωρισμό: Αναρωτιέσαι αν σε προσεγγίζει γιατί σε θέλει πίσω ή αν θέλει να μείνετε φίλοι; Το κάθε ζώδιο του πρώην αντιδρά διαφορετικά όταν χωρίζει και ειδικά αν θέλει να γυρίσει πίσω. Είτε είναι κοινή απόφαση είτε όχι, ο χωρισμός είναι πάντα δύσκολη διαδικασία και αν ο άλλος σε θέλει πίσω θα στο δείξει. Ο καθένας βέβαια έχει τον δικό του τρόπο και το ζώδιο του μπορεί να σε βοηθήσει να το καταλάβεις καλύτερα. Είτε σε εκτιμάει σαν άνθρωπο και θέλει να σε κρατήσει σαν φίλη του, είτε αν μετάνιωσε και θέλει να τα ξαναβρείτε, διάβασε παρακάτω και σιγουρέψου! Όταν μιλάμε για διακριτικότητα σίγουρα δεν μιλάμε για τον Κριό!

Αυτό είναι το ζώδιο που λατρεύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να τον θαυμάζουν όλοι. Αν χωρίσεις με έναν Κριό θα κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή σου. Μην σοκαριστείς αν βγαίνεις με κάποιον άλλον και ο πρώην σου ζητήσει να τον γνωρίσει από κοντά. Θα το παίξει άνετος και θα καταφέρει να το μετατρέψει σε διαγωνισμό ανάμεσα τους. Θα προσπαθήσει να δείξει πόσο υπέροχος και κουλ είναι, με την ελπίδα ότι θα σου λείψει και θα θες να γυρίσεις πίσω σε αυτόν.

Ποια ζώδια επιστρέφουν μετά από χωρισμό: Ταύρος

Είτε μιλάμε για το ζώο είτε μιλάμε για το ζώδιο του Ταύρου, το πρώτο χαρακτηριστικό που μας έρχεται στο μυαλό είναι το πείσμα τους. Είναι σίγουροι ότι έχουν πάντα δίκιο και δεν αλλάζουν με τίποτα άποψη. Εκτός φυσικά αν σε θέλει πίσω στη ζωή του. Θα πάει ενάντια στη φύση του και θα σου δείξει ότι μπορεί να αλλάξει αυτά που δεν σου άρεσαν όταν ήσασταν μαζί. Κάτι που σε πείραζε πριν χωρίσετε και δεν έπαιρνε με τίποτα την απόφαση να το αλλάξει, θα το κάνει τώρα. Και θα επιμείνει πολύ για να σε πείσει προσπαθήσει να αλλάξει για σένα

Ποια ζώδια επιστρέφουν μετά από χωρισμό: Δίδυμοι

Το συγκεκριμένο ζώδιο ίσως δεν το αντιληφθείς στην αρχή. Θα αρχίσει να σε ρωτάει τι κάνεις με φιλικό τρόπο και με μεγάλη διακριτικότητα. Επειδή είναι ένα εξωστρεφές ζώδιο, δεν θα σου φανεί παράξενο ότι θα θέλει να κρατήσει επαφές μαζί σου. Θα είναι πολύ ομιλητικός και ίσως νομίζεις ότι σου μιλάει από απλή περιέργεια. Δεν θα είναι ποτέ εντελώς ξεκάθαρος και δεν θα σου πει ανοιχτά ότι σε θέλει πίσω. Για αυτό και αν το ζώδιο του πρώην σου είναι Δίδυμοι προσπάθησε να τον ψαρέψεις και να καταλάβεις τις προθέσεις του, γιατί ίσως δεν σου περάσει καν από το μυαλό ότι δεν σε έχει ξεπεράσει.

Ποια ζώδια επιστρέφουν μετά από χωρισμό: Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο  και δεν φοβάται να το δείξει. Αν θέλει να τα ξαναβρείτε θα το παραδεχτεί και θα επιστρατεύσει τα μεγάλα όπλα. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για αρκουδάκια, σοκολατάκια και λουλούδια. Θα αρχίζει να κατακλύζει το κινητό σου με μηνύματα, λέγοντας πόσο του λείπεις και τι υπέροχος άνθρωπος είσαι. Αν δει ότι δεν πιάνει κάτι από τα παραπάνω, θα ζητήσει συμβουλές. Από την αδελφή του, την θεία του, ακόμα και την μητέρα του. Αν πιστεύει ότι αξίζεις να είσαι στη ζωή του, δεν θα τον πειράξει να πέσει χαμηλά για χάρη σου.

Λέων: Θα κάνει κάτι μεγαλοπρεπές για να σε εκπλήξει

Ετοιμάσου για δώρα και βαρύγδουπες δηλώσεις. Αν οτο ζώδιο του πρώην σου είναι λέων και θέλει να σε κερδίσει πίσω, θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει και δεν μπορείς να το αποφύγεις! Τίποτα δεν ξεπερνάει τα όρια για ένα ερωτευμένο λιοντάρι. Τα λουλούδια και τα σοκολατάκια θα είναι μόνο η αρχή. Θα προσπαθήσει να σε κάνει να αισθανθείς σαν τη μοναδική γυναίκα στον κόσμο και θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να νιώσεις σαν πριγκίπισσα. Είναι σίγουρος ότι αν καταλάβεις το πόσο σε εκτιμάει, σίγουρα θα γυρίσεις σε αυτόν.

Παρθένος: Αργά και σταθερά θα μπει πάλι στη ζωή σου

Άλλος ένας διακριτικός και ευαίσθητος πρώην είναι ο Παρθένος. Αν σε θέλει πίσω στη ζωή του, θα το ψάξει πολύ πριν κάνει κάποιο βήμα. Επειδή είναι ένα ζώδιο που φοβάται πολύ την απόρριψη, θα μπει σιγά σιγά στη ζωή σου με ξεκάθαρα φιλικές διαθέσεις. Δεν θα έχει πρόβλημα να σου συμπαρασταθεί σε καλές και κακές στιγμές, αρκεί να είναι δίπλα σου. Θα είναι πάντα εκεί να σε στηρίζει, όχι μόνο με σκοπό να σε φέρει πίσω, αλλά γιατί θα ενδιαφέρεται πραγματικά. Η ελπίδα ότι κάποια μέρα θα τα ξαναβρείτε, θα του δώσει και την υπομονή να σε περιμένει να αλλάξεις γνώμη.

Ζυγός: Θα κάνει τα πάντα για να ξέρεις πόσο σε εκτιμάει

Αν σε θέλει πίσω ένας ζυγός, θα σου υπενθυμίζει συνέχεια πόσο φανταστικός άνθρωπος είσαι. Θα αρχίσει με απλά μηνύματα όπου σε ρωτάει πως τα πας και σιγά σιγά θα γίνει κομμάτι της καθημερινότητας σου. Όσο θα περνάνε οι μέρες θα αρχίζει να σου υπενθυμίζει τον παλιό καλό καιρό και το πόσο καλά περνούσατε μαζί. Όλα του τα μηνύματα θα καταλήγουν στο πόσο υπέροχη είσαι, επισημαίνοντας αυτά που αγάπησε σε σένα. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να σε κάνει να καταλάβεις ότι σε θέλει πίσω και σε αγαπάει ακόμα.

Σκορπιός: Θα γίνει λίγο stalker μαζί σου

Αν το ζώδιο του πρώην σου είναι Σκορπιός και θέλει να σε ξανακερδίσει, θα οργανώσει σχέδιο. Θα πηγαίνει δήθεν τυχαία σε μέρη σε μέρη που συχνάζεις και εσύ και θα πιάνει αδιάφορη κουβεντούλα. Αυτά στην αρχή, γιατί μετά θα τον βλέπεις όπου πηγαίνεις! Οι Σκορπιοί δείχνουν ότι σε θέλουν πίσω μέσω της αφοσίωσης, η οποία μπορεί να φτάσει και extreme επίπεδα. Μπορεί να παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σου και να αρχίζει να κάνει like και σχόλια σε οτιδήποτε ανεβάζεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι να σε κερδίσει θα σε παρακολουθεί και θα ψάχνει οποιαδήποτε δικαιολογία να σου ξαναμιλήσει.

Τοξότης: Θα σου υπενθυμίζει όλες τις καλές στιγμές που περάσατε μαζί

Ένας πρώην με το ζώδιο του Τοξότη θα τα δει όλα θετικά. Θα αρχίσει να σκέφτεται το πόσο καλά περνούσατε μαζί και θα στο υπενθυμίζει και εσένα με την παραμικρή ευκαιρία. Μέσω των αναμνήσεων θέλει να σε κάνει να νοσταλγήσεις τη σχέση που είχατε και να τον επιθυμήσεις. Θα θυμάται ξανά και ξανά ευτυχισμένες στιγμές σας και θα θέλει να τις ξαναζήσει μαζί σου. Θα διαγράψει το οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να είχε η σχέση σας και θα επικεντρωθεί σε οτιδήποτε καλό αξίζει να προσπαθήσετε να ξαναζήσετε.

Αιγόκερως: Θα αφήσει τους φίλους του να κάνουν όλη τη δουλειά

Ένας Αιγόκερως προγραμματίζει τα πάντα και χρησιμοποιεί όποια μέσα έχει, οπότε μην παραξενευτείς αν κάνει το ίδιο για να σε ξανακερδίσει. Επειδή έχει μεγάλο εγωισμό δεν θα σου μιλήσει ποτέ ευθέως. Θα ψάξει να βρει κοινούς γνωστούς και θα κάνει πιο πολύ παρέα μαζί της. Θα είναι ο καλύτερος του εαυτός όταν θα είναι μαζί τους και θα αφήσει να εννοηθεί ότι του λείπεις, έτσι ώστε όταν σου μιλήσουν να σου το πουν. Για να μην ρίξει τα μούτρα του, θα βάλει κάποιον κολλητό του να σε προσεγγίσει και να σου πει ότι αξίζει να είστε πάλι μαζί, αλλά να μην φαίνεται αυτός τον έβαλε να σου μιλήσει.

Υδροχόος: Θα υπερβεί τον εγωισμό του και θα σε παρακαλέσει

Ο άντρας Υδροχόος δεν θέλει δεσμεύσεις. Θέλει να ζει μια νομαδική ζωή και δεν θα κάτσει να σκάσει αν χωρίσει με κάποια. Οπότε το ζώδιο του πρώην σου είναι αυτό και πραγματικά έχει αισθήματα για σένα και σε θέλει πίσω, θα βγει εκτός χαρακτήρα. Θα αρχίσει να σε παρακαλάει για μια δεύτερη ευκαιρία και αν είναι αυτός που χάλασε τη σχέση σας, θα σου ζητήσει συγγνώμη. Είναι πολύ δύσκολο για έναν Υδροχόο να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του και θα το κάνει μόνο για κάποια που αξίζει πραγματικά. Οπότε αν αυτή η κάποια νομίζει ότι είσαι εσύ, θα κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει πάλι.

Ιχθύες: Θα σου πει ξεκάθαρα ότι σε θέλει πίσω

Αν το ζώδιο του πρώην είναι Ιχθύς, θα σου πει ευθέως ότι θέλει να είστε πάλι μαζί και δεν θα φοβηθεί μην δείξει αδύναμος. Μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο μετά τον χωρισμό σας για να ξεκαθαρίσει αυτά που νιώθει, αλλά μόλις το πάρει απόφαση θα σου πει ότι σε θέλει πίσω στη ζωή του. Ακόμα και αν τον απορρίψεις και πληγωθεί, το προτιμά από το να ζει με την απορία του τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Αυτός θα σου ανοίξει την καρδιά του και εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση.

Δείτε ακόμη

Σχέσεις από απόστασταση – Μπορούν να κρατήσουν ή όχι
Η συνταγή για μάφινς που κάνει θραύση στο διαδίκτυο
Οι τάσεις του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις