Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πακιστανός Πρέβεζα προφυλάκιση: Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του
ΕΛΛΑΔΑ

Πακιστανός Πρέβεζα προφυλάκιση: Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του

Πακιστανός Πρέβεζα προφυλάκιση: Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 40χρονο είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμός, με τον κατηγορούμενο να φέρεται πως ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόνταν τι είχε γίνει.

Πακιστανός Πρέβεζα προφυλάκιση: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος απολογήθηκε την Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή Πρέβεζας. Μετά την απολογία του, που κράτησε περίπου τρεις ώρες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό και τον βιασμό 83χρονης. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του βιασμού. O κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε για μια ακόμη φορά πως δεν θυμόνταν τι είχε γίνει και πως βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης.

Την ίδια ώρα η ηλικιωμένη νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι της συνέβη.  Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 40χρονος αλλοδαπός βίασε την ηλικιωμένη γυναίκα, πέραν της κακοποίησης. Μετά την αποκάλυψη για τον βιασμό, ο συνήγορος του 40χρονου παραιτήθηκε, με το δικαστήριο να ορίζει νέο δικηγόρο για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Πακιστανός Πρέβεζα προφυλάκιση: Είχε αποπειραθεί και πέρυσι να τη βιάσει

Ο αλλοδαπός, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την άτυχη ηλικιωμένη που έμενε μόνη. Ωστόσο, το Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού της ίδιας. Τότε, είχε μπει στη μονοκατοικία της από τον κήπο και την είχε χτυπήσει προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, αλλά οι φωνές της προκάλεσαν την επέμβαση γειτόνων που τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία. Όταν η ηλικιωμένη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση αιμόφυρτη στο κρεβάτι της, χωρίς τις αισθήσεις της και με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ο 40χρονος θεωρήθηκε υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος και συνελήφθη. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με την 83χρονη και ότι πήγε στο σπίτι της το βράδυ της Παρασκευής και έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ούτε έλειπαν χρήματα και κοσμήματα.

Δείτε ακόμη

Ο e-ΕΦΚΑ μεταφέρθηκε στο κυβερνητικό «νέφος» G-Cloud
Στις Καστανιές Έβρου μαζί με Δένδια ο Μπορέλ – Αναμένεται συνάντηση με Μητσοτάκη το απόγευμα
Ανοίγει από αύριο η πλατφόρμα για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις