Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Πάρτι η Πάρμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Πάρτι η Πάρμα

Serie A - αγωνιστικό: Καθάρισε η Κάλιαρι, 1-0 τη Σπαλ που βυθ΄ζιεται στη Serie B - Σπουδαίο διπλό εξάδας η Νάολι στη Βερόνα - Η Τορίνο 1-0 την Ουντινέζε

Serie A – αγωνιστικό: Με τον Κορνέλιους σε σούπερ βράδυ να πετυχαίνει χατ τρικ, η Πάρμα έκανε… πάρτι μέσα στην Γένοβα, επικρατώντας της Τζένοα με 1-4. Η Πάρμα παρέμεινε στο κυνήγι της Ευρώπης φτάνοντας τους 39 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 6η Νάπολι. Η δε Τζένοα συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή έχοντας 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 17η θέση, ισόβαθμη με την Λέτσε. Την ίδια ώρα η Τορίνο δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση της Ουντινέζε (1-0) και αποσπάστηκε στο +6 στη μάχη παραμονής.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Κάλιαρι πέρασε με διπλό ζωής από την έδρα της Σπαλ και τη βύθισε στη Serie B ουσιαστικά. Ενώ η ίδια αποσπάστηκε στο +10 και μάλλον καθάρισε με το στάτους της στην κατηγορία. Η Νάπολι μετα την κατάκτηση του κυπελλου δεν έχασε την όρεξή της, πέρασε με εμφατικό διπλό 0-2 από την έδρα της Βερόνα και πάει φουλ για εξάδα αφήνοντας τη Βερόνα εκτός!

Serie A – αγωνιστικό: Με Σασουόλο η Ιντερ

Την αδιάφορη Σασουόλο θα υποδεχτεί η Ιντερ για την 26η αγωνιστική. Mόνος στόχος το τρίποντο που θα την διατηρήσει σε τροχιά τίτλου μαθηματικά και σε θέση διεκδίκησης της 2ης θέσης πρακτικά. Στο άλλο σπουδαίο παιχνίδι η φορμαρισμένη Αταλαντα φιλοξενεί τη Λάτσιο. Ματς μισός τίτλος και για τη Γιούβε που έχει άμεσο ενδιαφέρον! Στη Ρώμη, τέλος, η Ρόμα σχεδόν σίγουρα στην Ευρώπη αντιμετωπίζει τη Σαμπντόρια που ψάχνει πόντο-πόντο την παραμονή της στην κατηγορία!

Δείτε ακόμη:

Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός για ΕΠΟ!
Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Βέρντε!
Αρνηση της υγειονομικής επιτροπής για κόσμο στην εξέδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις