Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – γήπεδο: Σύσκεψη στο Μαξίμου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Σύσκεψη στο Μαξίμου

Παναθηναϊκός - γήπεδο: Με την παρουσία Πρωθυπουργού, περιφερειάρχη, Δημάρχου και αρμοδίων υπουργών η σύσκεψη στο πρωθυπουργικό Μέγαρο

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε μεταξύ των κύριων εμπλεκόμενων φορέων αναφορικά με τη Διπλή Ανάπλαση και την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Στη συνάντηση ξεχώρισε ασφαλώς η παρουσία του ίδιου του Πρωθυπουργού, ενώ στο πρωθυπουργικό μέγαρο βρέθηκαν και οι κ.κ. Πατούλης, Μπακογιάννης, Γεωργιάδης και Γεραπετρίτης. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Από τη σύσκεψη κορυφής της Πολιτείας όσον αφορά το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και της …Παναθηναϊκής Πολιτείας στο Βοτανικό, δεν διέρρευσε το παραμικρό επίσημα. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η κουβέντα αναλώθηκε κυρίως στην ανάλυση των δεδομένων και στην αναζήτηση της καλύτερης δυνατής επιλογής για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης. 

Παναθηναϊκός – γήπεδο: Ύψιστη σημασία για την Πολιτεία

Το εύρος αλλά και οι ιδιότητες των προσώπων που συμμετείχαν στη συνάντηση της Τετάρτης στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο αντικατοπτρίζει με σαφήνεια τη σημασία που έχει δώσει η Πολιτεία στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Και δεν αφορά μόνο το γήπεδο της Λεωφόρου και τις χρήσεις που μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο της Αθήνας. Αλλά και τη λύση στέγασης όλων των τμημάτων του μεγαλύτερου συλλόγου της πρωτεύουσας!

Δείτε ακόμη:

ΕΠΟ κατά Ολυμπιακού!
Πρόγραμμα με απίθανο συντελεστή δυσκολίας στο ξεκίνημα
Μπαλτάκος: Κανένα κώλυμα για υποψηφιότητα Βασιλακοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις