Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σώθηκε στο παρά κάτι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σώθηκε στο παρά κάτι!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Αδιάφορη-ξεαδιάφορη κόντεψε να την αναγκάσει στην γκέλα της χρονιάς την Μπάρτσα η Μπιλμπάο, ο ξεχασμένος Ράκιτιτς λυτρωτής

Λα Λίγκααγωνιστικό: Μια ανάσα από το να κάνει την γκέλα της σεζόν έφτασε η Μπαρτσελόνα και να χαρίσει την ευκαιρία στη Ρεάλ να αγκαλιάσει το πρωτάθλημα. Υποδεχόμενη την αδιάφορη βαθμολογικά Αθλέτικ Μπιλμπάο, χρειάστηκε ένα τέρμα του Ράκιτιτς στο 71’ για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ετσι έμεινε ζωντανή στη μάχη τίτλου. Μάλιστα ο Κροάτης είχε μπει νωρίτερα αλλαγή και έσωσε την παρτίδα για τους μπλαουγκράνα. Με τη νίκη αυτή η Μπάρτσα έφυγε και πάλι στο +3 αλλά με ματς παραπάνω από τη Ρεάλ. Η οποία υποδέχεται σήμερα τη Μαγιόρκα.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Ατλέτικο έφυγε με το τρίποντο από τη Βαλένθια, 0-1 τη Λεβάντε με αυτογκόλ του Μπρούνο από το 15’. Οι ροχιμπλάνκος με 70% κατοχή μπάλας άξιζαν και δεύτερο γκολ, αλλά πήραν ό,τι άξιζαν έστω και με οριακό σκορ. Η Βαγιαδολίδ, τέλος, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Χετάφε. Τα δύο γκολ  σημειώθηκαν στο α’ μέρος από Ουνάλ και Μάτα αντίστοιχα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πάλι για κορυφή η Ρεάλ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει πάνω από όλα την αναμέτρηση της Ρεάλ με τον κακό της δαίμονα, Μαγιόρκα. Στο βοηθητικό “Αλφρέντο ντι Στέφανο” στις 23.00 το ματς που κρίνει την κορυφή. Νωρίτερα, η ντεφορμέ Σοσιεδάδ χάνει έδαφος στη μάχη Ευρώοης και υποδέχεται τη Θέλτα που ψάχνει ακόμα βαθμούς σωτηρίας. Την ίδια ώρα και η αναμέτρηση των αδιάφορων Αλαβές και Οσασούνα που δεν κρίνει κάτι.

Δείτε ακόμη:

Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός για ΕΠΟ!
Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Βέρντε!
Αρνηση της υγειονομικής επιτροπής για κόσμο στην εξέδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις