Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Στο «Κλ. Βικελίδης» θα πέσουν κορμιά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Στο «Κλ. Βικελίδης» θα πέσουν κορμιά!

Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεκδικήσουν σήμερα στις 19:00 (Cosmote Sports 2) Άρης και ΑΕΚ.

Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεκδικήσουν σήμερα στις 19:00 (Cosmote Sports 2) Άρης και ΑΕΚ. Ένα ματς του οποίου το κλίμα είναι «δυναμιτισμένο», μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι! Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για τη ρεβάνς. Απ’ την άλλη η Ένωση θέλει να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, με την ισοπαλία να είναι ένα αποτέλεσμα που τη βολεύει. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ντάνι Μακέλι. Βοηθοί του θα είναι οι Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, με τον Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

Ο Άρης θα παραταχθεί «λαβωμένος» στην αναμέτρηση αυτή, αλλά με πολύ καλή ψυχολογία μετά το 2-2 του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, θέλουν την πρόκριση για να διεκδικήσουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από 50 χρόνια! Από την αναμέτρηση αυτή θα λείψουν οι τραυματίες Βέλεθ και Σόουζα. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κουέστα. Στην άμυνα οι Σάσα, Δεληζήσης, Ρόουζ και Κόρχουτ, ενώ το δίδυμο στον άξονα θα αποτελέσουν οι Ματίγια-Τόνσο. Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Γκάμα και Φετφατζίδης, ο Μαντσίνι θα έχει ρόλο δεύτερου φορ και στην κορυφή ο Ιντέγε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έμαν, Τσιλιγγίρης, Λάρσον, Ντιγκινί, Αμπού Μπα, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης.

Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Πλήρης η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ έχουν κάθε λόγο να χαίρονται αφού θα παραταχθούν πλήρεις στο ματς αυτό. Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1, κλείνοντας τα αυτιά σε όσα ακούγονται για την αναμέτρηση αυτή. Ο Μάσιμο Καρέρα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Τσιντώτα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Λόπες θα είναι η αμυντική τετράδα. Ο Κρίστισιτς θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ με τους Σιμάνσκι και Μάνταλο μπροστά του. Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Λιβάγια και Βέρντε με τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Οικονόμου, Λάτσι, Χουλτ, Παουλίνιο, Σιμόες, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Δείτε ακόμη

Για μια θέση στον τελικό!
Μπέμπηδες και λύκοι στο κυνήγι της Ευρώπης
Άδοξο τέλος και άλλες ποδοσφαιρικές ιστορίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις