Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο

Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα συγκρουστούν απόψε στις 21:30 (Cosmote Sport 1), στο «Γ. Καραϊσκάκης» για ένα εισιτήριο στον τελικό!

Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα συγκρουστούν απόψε στις 21:30 (Cosmote Sport 1), στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο ένα εισιτήριο στον τελικό! Το Κύπελλο είναι στόχος και των δύο ομάδων και θα μονομαχήσουν για μια θέση στον… ήλιο! Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν την ανατροπή, ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2. Τις ρεβάνς, όπως αποφασίστηκε, θα διευθύνουν ξένοι διαιτητές. Το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» θα σφυρίξει ο Μπιορν Κάιπερς. Βοηθοί του θα είναι οι Σάντερ φαν Ρέκελ, Έρβιν Ζέινστρα και ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε 4ος διαιτητής. Στο VAR είναι ο Πολ φαν Μπέκελ και ο Ιορδάνης Απτόσογλου. Στο παρελθόν έχει διαιτητεύσει τους εξής αγώνες των δύο σημερινών αντιπάλων: Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακός 3-0, Σάλκε-Ολυμπιακός 1-0, αλλά και ΠΑΟΚ-Σάλκε 2-3.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης στο ματς αυτό, αφού ο Ματιέ Βαλμπουενά θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς δύσκολα θα τον ξεκινήσει. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα, με τους Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Γκιγιέρμεν, Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στις πτέρυγες. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής και Χασάν.

Κύπελλο Ελλάδας – ημιτελικοί: Με πολλά προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά καλείται να το κάνει με πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι Μίσιτς, Κρέσπο, Αουγκούστο και Ζαμπά. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Βιεϊρίνια, Πέλκα, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Πάντως, όλα δείχνουν ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι, αν και ο Πέλκας δεν προορίζεται για βασικός. Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Αμπέλ Φερέιρα είναι: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Άκπομ. Υπάρχει μόνο ένα σενάριο να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα ο Στοχ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μιχάι και Μπίσεσβαρ.

Δείτε ακόμη

Μπέμπηδες και λύκοι στο κυνήγι της Ευρώπης
Άδοξο τέλος και άλλες ποδοσφαιρικές ιστορίες
Με χατ τρικ Κορνέλιους η Πάρμα 1-4 στη Γένοβα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις