Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαρία Κορινθίου – εσώρουχα: Έσπασε το ρεκόρ σε likes στο instagram
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρία Κορινθίου – εσώρουχα: Έσπασε το ρεκόρ σε likes στο instagram

Μαρία Κορινθίου - εσώρουχα: Μια φωτογραφία στο κρεβάτι της που εντυπωσιάζει.

Μαρία Κορινθίου – εσώρουχα: Η Μαρία Κορινθίου είναι η απόλυτη μελαχρινή φαντασίωσηn. Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της στην τηλεόραση μαγνήτισε την προσοχή του κοινού και σαγήvευσε όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Αν και σύζυγος του εξίσου πασίγνωστου ηθοποιού Γιάννη Αϊβάζη και μητέρα ενός πανέμορφου κοριτσιού συνεχίζει να είναι η νούμερο ένα… προτίμηση των ανδρών. Πρόκειται για το απόλυτο θηλυκό, την ενσάρκωση της μεσογειακής γυναίκας και του φλογερού ταμπεραμέντου. Έχει τις καμπύλες της απόλυτης μεσογειακής γυναίκας, που κάνει τους άλλους να παραληρούν. Η μελαχρινή καλλονή δεν έχει τυχαία το “όνομα” Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, καθώς έχει πολλά στοιχεία ιταλικής φινέτσας.

Ξαπλωμένη, λοιπόν, στο κρεβάτι της και φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, η Μαρία Κορινθίου κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο που δεν περνάει απαρατήρητο σε καμία περίπτωση. «Εγκεφαλικά μοιράζεις βρε Μαράκι μου. Τι τραβάει και αυτός ο έρημος ο άντρας σου ήθελα να ήξερα με τέτοια γυναίκα δίπλα του», έγραψε ένας follower της εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα.  Μάλιστα μέχρι στιγμής η εικόνα της έχει ξεπεράσει τα 15.000 likes! Η αλήθεια είναι ότι η πόζα της είναι πολύ αισθησιακή, ωραία και προσεγμένη, ενώ το κορμί της ηθοποιού και το πρόσωπό της κερδίζουν την προσοχή. Δες την στις ακόλουθη φωτογραφία και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Η κορούλα της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη μεγάλωσε

Τον Ιανουάριο του 2008 ξεκίνησαν τη σχέση τους η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη και λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Ισμήνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 στην Ανάβυσσο. Η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο γνωστές και σαγηνευτικές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης όπως και ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και περιζήτητους εργένηδες της showbiz.

Ο έρωτάς τους από την αρχή ήταν κεραυνοβόλος και ήθελαν πολύ να δημιουργήσουν μία όμορφη οικογένεια. Ο ερχομός της πανέμορφης Ισμήνης στην ζωή τους τους έφερε ευτυχία και ολοκλήρωση. Ο Γιάννης Αϊβάζης δηλώνει χαζό-μπαμπάς και ερωτευμένος με την κόρη του μιας και η ομοιότητα με την μητέρα της είναι απίστευτη!

Μαρία Κορινθίου: Απίστευτη Η Ομοιότητα Με Την Κόρη Της Ισμήνη ...

Δείτε ακόμη

Βασίλης Κούκουρας: “Σιχαίνομαι πια το Κωνσταντίνου και Ελένης”
Νίκος Αλέφαντος- θάνατος : Ο άρχοντας πήρε «τα πάντα όλα» κι έφυγε
Στο νησί των ανέμων η Δούκισσα, κούκλα, αναλογίες που εντυπωσιάζουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις