Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Νίκος Αλεφάντος: Τα συλλυπητήρια για τον θάνατό του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Νίκος Αλεφάντος: Τα συλλυπητήρια για τον θάνατό του

Ποδόσφαιρο - Νίκος Αλέφαντος: Συλλυπητήρια από ΠΑΕ, ΚΑΕ και όλο τον ελληνικό αθλητισμό για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου.

Ποδόσφαιρο – Νίκος Αλέφαντος: Συλλυπητήρια από ΠΑΕ, ΚΑΕ και όλο τον ελληνικό αθλητισμό για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δηλωμένος υποστηρικτής του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, υπηρέτησε την ερυθρόλευκη τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής σε τρεις διαφορετικές περιόδους. O Nίκος Αλέφαντος λάτρεψε και υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Νίκο Αλέφαντε καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…». Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Από σήμερα ο ελληνικός αθλητισμός είναι φτωχότερος. Ο Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή και άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρουν οι Πειραιώτες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο εκλιπών αγωνίστηκε στα τσικό του Παναθηναϊκού, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα στις 26/2/56 σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας». Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Αλέφαντος, ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, έχει γράψει τη δική του ιστορία και για δεκαετίες υπηρέτησε πιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας το στίγμα του».

Ποδόσφαιρο – Νίκος Αλέφαντος: Άρης και ΠΑΟΚ για Αλέφαντο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Νίκο Αλέφαντο εξέδωσαν Άρης και ΠΑΟΚ. Στην ανακοίνωση του Άρη αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει… “Γεια σου ρε Αλέφαντε… ήσουν παλικάρι”». Στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ τονίζεται: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου που σήμερα έφυγε από τη ζωή. Καλό ταξίδι! #RIP #Alefantos».

Δείτε ακόμη

Αρνηση της υγειονομικής επιτροπής για κόσμο στην εξέδρα

Χωρίς άδεια και μεταγραφές, αλλά και -3 του χρόνου ο Πανιώνιος!

Κοσμογονία και υποστολή σημαίας στον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις