Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – αδειοδοτήσεις: Πόρτα σε Πανιώνιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – αδειοδοτήσεις: Πόρτα σε Πανιώνιο

ΕΠΟ - αδειοδοτήσεις: Δεν ξεπέρασε τα εμπόδια η νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ, θα ξεκινήσει με ποινή και χωρίς μεταγραφές και την επόμενη σεζόν

ΕΠΟ – αδειοδοτήσεις: Ούτε φέτος πέρασε τις… εξετάσεις  ο Πανιώνιος. Δεν εξασφάλισε άδεια από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ της νέας περιόδου. Όπως ανακοινώθηκε οι κυανέρυθροι δεν θα έχουν την σχετική αδειοδότηση και ως εκ τούτου θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με -3 βαθμούς. Αυτό, σύμφωνα με το νέο κανονισμό (και όχι -6 που ήταν πέρσι). Φυσικά από τις διατάξεις προβλέπεται και περιορισμός στις μεταγραφές.

Αντίθετα, ο Παναιτωλικός που ήταν σε εξίσου δύσκολη θέση είχε βελτιωμένο φάκελο και πήρε κανονικά άδεια. Οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας εξασφάλισαν αυτόματα άδεια για τη Σούπερ Λιγκα. Αλλωστε είχαν πάρει το ΟΚ  για ευρωπαϊκή συμμετοχή από το ΠΟΕ, το οποό έχει και πιο αυστηρά κριτήρια.

ΕΠΟ – αδειοδοτήσεις: Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1), για τις οποίες δεν είχε χορηγήσει άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις, και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Παναιτωλικός. Δεν χορηγεί άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων. Επίσης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την ίδια συνεδρίασή του, εξέτασε την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο Champions League Γυναικών UEFA και αποφάσισε τη χορήγηση της εν λόγω άδειας. Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους”.

Δείτε ακόμη:

Τρίτη με τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ – Έως τις 21:30 απόψε η κατάθεση δελτίων για τα  2,4 εκατ. ευρώ
Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός για ΕΠΟ!
Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Βέρντε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις