Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Σεισμός: Υποστολή σημαίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Σεισμός: Υποστολή σημαίας

Παναθηναϊκός - Σεισμός: Προς αποχώρηση ο Αλβέρτης - Πρόταση από άλλη ομάδα και σκέφτεται να φύγει και ο Μάνος Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός – Σεισμός: Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται και πάλι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και αυτή τη φορά δεν είναι απλά τα πράγματα. Το αντίθετο… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το πράσινο στρατόπεδο ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Εχει παρθεί ήδη η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Και μάλιστα όχι με τον καλό τρόπο, αλλά με διάχυτη πίκρα!

Από πλευράς ομάδας δεν επιβεβαιώνεται η ρήξη, αλλά όλα δείχνουν όμως πως ο Αλβέρτης δεν θα συνεχίσει, μετά από μία… σχέση ζωής. Ο Αλβέρτης έχει δεύτερο σπίτι του τον Παναθηναϊκό, μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη που φόρεσε τη φανέλα φόρεσε από το 1990 μέχρι το 2009! Η ζωντανή σημαία της ομάδας όπως κι αν το δει κανει! Ο Αλβέρτης το 2014, είχε αναλάβει για λίγο χρέη προπονητή. Ενώ από το 2016 είναι στο πόστο του γενικού αρχηγού και υπευθυνου ακαδημιων.

Παναθηναϊκός – Σεισμός: Και ο Μανος υπ ατμόν

Επιπλέον, ο επί χρόνια Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ και νυν πρόεδρος  της ομάδας, Μάνος Παπαδόπουλος έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα Ευρωλίγκας προκειμένου να εργαστεί ως τζένεραλ μάνατζερ στο εξωτερικό. Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως αυτή η ομάδα είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ.

Δείτε ακόμη:

Τρίτη με τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ – Έως τις 21:30 απόψε η κατάθεση δελτίων για τα  2,4 εκατ. ευρώ
Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός για ΕΠΟ!
Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Βέρντε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις