Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Σπυροπούλου: Οι μπηχτές on air
LIFESTYLE

Καινούργιου – Σπυροπούλου: Οι μπηχτές on air

Καινούργιου - Σπυροπούλου: Η πρώτη συνάντηση στο πλατό του «Ευτυχείτε» μετά τη μεταξύ τους παρεξήγηση.

Καινούργιου – Σπυροπούλου: Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποχώρησή της από το «Just the two of us», υποδέχθηκε στο πλατό του «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καινούργιου έλυσαν on air της διαφορές τους, μετά την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο διάστημα όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Δεν περίμενα ότι θα έρθεις», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην καλεσμένη της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αφού κάθισαν και έδειξαν και τη σειρά κοσμημάτων της Queen Dina, η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε: «Τι έχεις μαζί μου»;

«Εγώ θα ξανά πω αυτό που είπα και την τελευταία φορά που με ρώτησαν ότι αυτά είναι θέματα φιλικά που τα λύνουμε σε προσωπικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όλο αυτό. Θα βάλω μια τελεία σε όλο αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι σε αυτό» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά και τις δηλώσεις που έκανε η Χριστίνα Παππά, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «Επειδή εμένα η αρχή μου είναι όταν έχω ένα καλεσμένο στην εκπομπή, να μην το φέρνω ποτέ σε δύσκολη θέση και εκτιμώ ότι ήρθες μετά την παρεξήγηση, εφόσον δεν θες να το συνεχίσουμε…».

Καινούργιου – Σπυροπούλου: Σπόντες και… πάλι σπόντες

Τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Άκουσα και εγώ πράγματα ότι αναγκαστικά μας παίζατε λόγω ότι ήμασταν στο Just και ότι δεν έχετε όρεξη να μας παίξετε. Υπάρχουν και από τις δύο πλευρές πράγματα που λέγονται και υποτιμούν έναν άνθρωπο και χοντρά πράγματα. Λύθηκαν για αυτό είμαι εδώ. Αυτό δεν είναι κάτι ωραίο να λες για κάποιον, “αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα”, η “συμπαίκτρια του Ζώτου”».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να απαντήσει στην Κωνσταντίνα: «Εφόσον και εσύ δεν μας μιλάς, δεν υπάρχει λόγος και εμείς να σε παίζουμε. Κωνσταντίνα εσύ αγνοείς τον ρεπόρτερ και όταν ο άνθρωπος κάθεται εκεί μέχρι τις τέσσερις τη νύχτα… Ο Κωνσταντίνος και ο Σπύρος Κεραμείδας μας μετέφεραν ότι γενικότερα υπήρχε μια άρνηση να μιλήσεις στην εκπομπή. Όταν ξαφνικά βλέπω εγώ να μιλάς στο Happy Day, έστειλα μήνυμα και στην Τσιμτσιλή επειδή γράφτηκε περίεργα στα sites, μην νομίζει η κοπέλα ότι έχει να κάνει με αυτήν».

Κλείνοντας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμπλήρωσε: «Είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Alpha, ούτε έφυγα κακήν κακώς, ούτε μου φέρθηκαν άσχημα, μου φέρθηκαν εξαιρετικά, τους φέρθηκα εξαιρετικά και όταν έφυγα, έφυγα με πολύ καλή διάθεση. Εγώ απλά διορθώνω κάποια πράγματα που ειπώθηκαν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις