Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 33χρονη – Μαρκέλλα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη
ΕΛΛΑΔΑ

33χρονη – Μαρκέλλα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη

33χρονη - Μαρκέλλα: Με άκρα μυστικότητα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε προκειμένου να απολογηθεί, η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης απόι την Τούμπα.

33χρονη – Μαρκέλλα: Υπό άκρα μυστικότητα και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας προσήχθη το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου στο γραφείο της 1ης τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η 33χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η 33χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου. Ετσι λοιπόν, επιστρέφει στο κρατητήριο και θα επανέλθει ενώπιον της Ανακρίτριας σε ένα 24ωρο.

33χρονη – Μαρκέλλα: Αναμένεται η τοποθέτηση του συνηγόρου της

Η 33χρονη, που κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων άρπαξε την 10χρονη μαθήτρια το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου έξω από το σχολείο της και την οδήγησε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου την κράτησε για τουλάχιστον ένα 24ωρο. Η κατηγορούμενη το βράδυ της Κυριακής αισθάνθηκε αδιαθεσία και επικαλούμενη αδυναμία και ψυχολογική κατάρρευση. Ζήτησε να διακομιστεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπερ κι εγένετο. Λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στο κρατητήριο.

Δείτε ακόμη

Σύψας: «Δεν υπάρχει απόλυτα ασφαλής τουρισμός»
Πνίγηκαν οι Σέρρες – Υπερχείλησε ο ποταμός στην κοιλάδα Αγίων Αναργύρων
Νεκρός εντοπίστηκε 22χρονος μέσα σε σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις