Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύψας κορονοϊος: Προειδοποίηση του Λοιμωξιολόγου για τον τουρισμό
ΕΛΛΑΔΑ

Σύψας κορονοϊος: Προειδοποίηση του Λοιμωξιολόγου για τον τουρισμό

Σύψας κορονοϊος: Την άποψη του ότι δεν υπάρχει απόλυτα ασφαλής τουρισμός εξέφρασε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Λοιμωξιολόγος, Νίκος Σύψας, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή πορεία της Ελλάδας μέχρι σήμερα.

Σύψας κορονοϊος: Αισιόδοξος για την πορεία της επιδημίας στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Λοιμωξιολόγος και καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Σύψας, μιλώντας στο «MEGA Mag». Όπως εξήγησε, με αφορμή την τουριστική περίοδο, οι αρχές της χώρας μας έλαβαν μια σειρά μέτρων για την «ανάσχεση» του κορονοϊού, όπως, τον δειγματοληπτικό έλεγχο στα αεροδρόμια αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα στους τουριστικούς προορισμούς.

«Δεν υπάρχει απόλυτα ασφαλής τουρισμός» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θα έχουμε εισαγόμενα κρούσματα, όμως είναι ένας κίνδυνος διαχειρίσιμος, τον οποίον πρέπει να πάρουμε για την οικονομία της χώρας. Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε τόσο ακραία σημεία. Μια συρροή κρουσμάτων τοπικά και μια αυξητική τάση. Δηλαδή κάθε μέρα να εμφανίζονται περισσότερα κρούσματα από την προηγούμενη μέρα. Αυτό θα χτυπήσει καμπανάκι ότι εξαπλώνεται η επιδημία».

Δείτε ακόμη

Νεκρός εντοπίστηκε 22χρονος μέσα σε σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης
Στην Ευελπίδων ο “μαϊμού” γιατρός – Απολογείται με βαρύ κατηγορητήριο
Άγριος ξυλοδαρμός 83χρονης: Καταδικασμένος για ναρκωτικά ήταν ο 40χρονος Πακιστανός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις