Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Σαρδινέρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Σαρδινέρο

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα είναι ο Αντριάν Σαρδινέρο, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από τους Κρητικούς.

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα είναι ο Αντριάν Σαρδινέρο, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από τους Κρητικούς. Ο Ισπανός επιθετικός, που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους. Ο Σαρδινέρο σε 141 ματς με την κυπριακή ομάδα πέτυχε 19 γκολ τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Πριν αγωνιζόταν στην ΑΕ Λεμεσού, ενώ στη πατρίδα του έχει φορέσει τις φανέλες των Χέρκουλες, Χετάφε και Λεγκανιές. «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Adrian Sardinero Corpa, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την ομάδα μας, ως το καλοκαίρι του 2022», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια οι Κρητικοί κάνουν αναφορά στο βιογραφικό του Ισπανού άσου: «Ο Adrian Sardinero, ο οποίος είναι γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου 1990 στην πόλη Leganes της Ισπανίας και αγωνίζεται ως επιθετικός, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Getafe FC. Στη συνέχεια προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία είχε συνολικά 17 συμμετοχές και 3 γκολ. Επιπλέον έχει φορέσει τη φανέλα της Hercules CF, με την οποία μέτρησε 105 εμφανίσεις και 10 γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κύπρος και η Α.Ε. Λεμεσού, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας σε 74 αγώνες, πετυχαίνοντας 15 γκολ. Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο είχε συνολικά 141 συμμετοχές σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις και πέτυχε 19 γκολ. Adrian, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Σαρδινέρο: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα»

Στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ ο Σαρδινέρο δήλωσε χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ. Ενώ εμφανίστηκε ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ. Επίσης, στάθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο Περικλής Παπαναγής στη μεταγραφή του. Τέλος υποσχέθηκε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε προπονήσεις και αγώνες!

Δείτε ακόμη

Έχασε τη ζωή της μετά τη γέννα η κορυφαία σκοπεύτρια της Ευρωπης
Κατέβασε… ρολά η Σούπερ Λιγκ 2!
“Φέρτε πρώτα τα λεφτά και μετά στο καλό”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις