Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα βιτριόλι νέα: “Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ και η άλλη (35χρονη) κοιτάει πώς θα βγει”
Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Ιωάννα βιτριόλι νέα: “Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ και η άλλη (35χρονη) κοιτάει πώς θα βγει”

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, με την 35χρονη κατηγορούμενη να έχει γίνει «σκιά» της άτυχης Ιωάννας, την οποία θεωρούσε -αδίκως- όπως όλα δείχνουν «αντίπαλό» της.

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Τον δικό της Γολγοθά στο νοσοκομείο με τα εγκαύματα να καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το πρόσωπό της ανεβαίνει το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, η άτυχη Ιωάννα, στο Θριάσιο νοσοκομείο. Μετά από 5 χειρουργεία ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα για την πολύ όμορφη και χαμογελαστή κοπέλα, που υποφέρει από τους πόνους και παράλληλα αγωνιά για τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης. Ωστόσο, αναμένει μια συγγνώμη από τη δράστρια, η οποία ακόμα δεν έχει ακουστεί. Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, “εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα”.

“Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη” υπογραμμίζει η άτυχη Ιωάννα, την ώρα που η 35χρονη Έφη προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού. Να σημειωθεί πως το συμβούλιο των φυλακών είναι αρμόδιο να αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει. Μέχρι στιγμής, την Ιωάννα έχει επισκεφθεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

“Θέλει να με δει – θα χωρίσουμε κάποια στιγμή” – Οι σημειώσεις χωρίς… νόημα της 35χρονης

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα σημειώματα της 35χρονης γυναίκας η οποία στις 20 Μαΐου έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, προκαλώντας της ανεπανόρθωτη ζημιά. Σύμφωνα με το Mega, οι σημειώσεις αυτές είναι χειρόγραφες, με την κάθε μία να έχει και έναν τίτλο και βρέθηκαν από τις Αρχές στο σπίτι της μετά τη σύλληψή της. Σε πολλές περιπτώσεις δεν βγαίνει κανένα νόημα, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο θολωμένο ήταν το μυαλό της. Η κατηγορούμενη γράφει για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της και θέλει να τον κρατήσει κοντά της.

“Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν ‘κρατήσεις’ τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή” έγραψε η 35χρονη ενώ σε άλλη σημείωση αναφέρει: “Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει…”.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι

Μετά τις αποκαλύψεις, τα στοιχεία και κυρίως τη σύλληψη, οι φίλοι και συγγενείς της 35χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας δικός τους άνθρωπος κρυβόταν πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι. Τεράστιο ήταν το σοκ για την αδερφή της, που κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία ενώ την ίδια έκπληξη αισθάνθηκαν και οι στενές φίλες της 35χρονης. Μία από αυτές, στη χειρόγραφη κατάθεσή της στην αστυνομία, ανέφερε: “γνωρίζω την … ή κάνουμε παρέα 3 χρόνια. Έχουμε κοινή καταγωγή. Έπεσα από τα σύννεφα”.

Επίθεση με βιτριόλι: «Η προετοιμασία της δράστιδος αγγίζει τα όρια του επαγγελματία»

Ενδεικτικό του πόσο καλά προετοιμασμένη ήταν η κατηγορούμενη είναι το γεγονός πως όσα τονίζουν αστυνομικές πηγές αναφορικά με την προετοιμασία της. «Η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, για περίπου ένα χρόνο, αγγίζει τα όρια του επαγγελματία. Πιστεύουμε, ότι η δράστιδα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προετοίμαζε την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας με μεθοδικότητα και ηρεμία, ενώ είχε εμμονή μαζί της, όπως φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας» τονίζουν χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης βρέθηκε, εκτός των άλλων, φωτογραφία της εισόδου της πολυκατοικίας που κατοικεί η 34χρονη, με ημερομηνία 26 Ιουνίου 2019, που δείχνει πόσο καιρό παρακολουθούσε την Ιωάννα.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτές είναι όλες οι ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης

Σκόρπιες σκέψεις, αγωνίες και προβληματισμοί, ή προβλέψεις από χαρτομαντεία που σημείωνε για να μην ξεχάσει; Αυτά αποκαλύπτουν -μεταξύ άλλων- οι χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης κατηγορούμενης. Η εμμονή της με τον 40χρονο σύντροφό της, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Όπως επίσης και οι μαύρες σκέψεις, όχι μόνο για μια ξανθιά, αλλά και για μια δεύτερη γυναίκα, μελαχρινή, από την δουλειά της, που φαίνεται ότι είχε μπει στο στόχαστρό της. «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου» γράφει χαρακτηριστικά.

Οι σημειώσεις αρχίζουν με τη λέξη «άνοιγμα». Το άνοιγμα των χαρτιών, λένε όσοι ξέρουν από χαρτομαντεία, και συνεχίζουν με φράσεις μελλοντικού χρόνου, για τα όσα η 35χρονη φαίνεται να πίστευε ότι θα έρθουν στη ζωή της. «Επικοινωνία θα φέρει μια είδηση. Υπάρχει μια καλυτέρευση στα πράγματά σου σχετικά με αυτόν. Βγαίνει ένας πρώην που μάλλον τα έχει με άλλη. Τσακωμός με μια καστανή ή μελαχρινή. Αγχώνεται για χρήματα. Θα τσακωθώ με μια γυναίκα μελαχρινή» αναφέρει αλλού.

Σε άλλο σημείο των χειρόγραφων, αναφέρεται η φράση «δικό του». Το κομμάτι που αφορά τις προβλέψεις για τον 40χρονο άνδρα, που της είχε γίνει εμμονή και μονοπωλούσε τη ζωή της. «Δικό του. Νιώθει πράγματα συναισθηματικά για μένα. Πάλι κρεβάτι με αυτόν».

Επίθεση με βιτριόλι: Εμμονή με τον 40χρονο

Όλη η ζωή της 35χρονης περιστρέφονταν γύρω από τον ερωτικό της σύντροφο και για αυτήν η κάθε γυναίκα που ήταν στη ζωή του, ανεξάρτητα αν είχε ερωτική σχέση μαζί της ή όχι, ήταν ένας κίνδυνος. Με τις λέξεις, «φίδι» και «θάνατος» αναφέρεται και σε μια άλλη γυναίκα, γράφοντας ότι είναι κάτω των 30 χρόνων, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες. «Δουλειά να προσέξω – φίδι. Ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30». Όπως προκύπτει από τα γραπτά της, η 35χρονη θεωρούσε περίπου δεδομένο ότι μια άλλη γυναίκα στέκεται εμπόδιο ανάμεσα στην ίδια και τον σύντροφό της. «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον… . Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου».

Επίθεση με βιτριόλι: «Ο 40χρονος είχε να δει την 35χρονη περίπου 8 μήνες»

Την πλευρά του 40χρονου άνδρα, ο οποίος άθελά του βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, όταν και συνελήφθη η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της άτυχης Ιωάννας, μετέφερε ο δικηγόρος του Δημήτρης Γκαβέρας. Ο κ. Γκαβέρας ανέφερε ότι ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες. Η ζωή του έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, τα στοιχεία του, η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί και δηλώνει «σοκαρισμένος».

Ο δικηγόρος του άνδρα που παρουσιάζεται ως το «μήλον της έριδος», τόνισε αρχικά ότι: «Υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος Έχει κάνει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του». «Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του. Εκείνος θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση» συμπλήρωσε.

«Δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός» τόνισε και συμπλήρωσε πως «ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη το τελευταίο περίπου 8μηνο». «Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός» υπογράμμισε και κατέληξε πως «θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του. Ο ίδιος θεωρεί έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν».

Δείτε ακόμη

“Αναποδιά ανάμεσά μας, 8 Απριλίου και μετά θα ‘ναι εντάξει” – Φρίκη στις σημειώσεις της 35χρονης
“Αγάπη είχαμε καμιά ενόχληση;” – Όλα τα αρρωστημένα μηνύματα της 35χρονης στην Ιωάννα
Πανικοβλημένη φίλη της 35χρονης – Μάλλον ήταν το επόμενο “θύμα”
Φουστάνος για Ιωάννα: “Να ξεχάσει αυτό που ήταν πριν”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις