Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιτριόλι 35χρονη Έφη: “Έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος…” – Τι έγραφε η 35χρονη για… λευκή μαγεία
ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι 35χρονη Έφη: “Έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος…” – Τι έγραφε η 35χρονη για… λευκή μαγεία

Βιτριόλι 35χρονη Έφη: Σοκάρουν τα όσα αναγράφονται στις χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας για την επίθεση με βιτριόλι πριν από μερικές εβδομάδες στην 34χρονη Ιωάννα.

Βιτριόλι 35χρονη Έφη: Σοκ προκαλούν τα χειρόγραφα σημειώματα της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, τα οποία φαίνεται πως αφορούσαν όσα άκουγε από επισκέψεις της σε… μέντιουμ και χαρτορίχτρες. Τις σημειώσεις έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και σχετίζονται με την προσωπική ζωή της 35χρονης, τα επαγγελματικά και φυσικά τον 40χρονο, για τον οποίο αγωνιούσε πώς θα πάει η σχέση τους. Η γυναίκα φέρεται μεταξύ άλλων να γράφει ότι “αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως”. Σε άλλο σημείωμα γράφει: “Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στο Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει”.

“Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια, για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας”, λέει σε άλλο σημείο δείχνοντας πως είχε εμμονή με την -όποια- σχέση της με τον 40χρονο άνδρα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης 34χρονης, αλλά και όσα έχουν έρθει στο φως, η Ιωάννα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την κατηγορούμενη “καθώς ήταν απλά γνωστή της, την είχε δει ελάχιστες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, συνεπώς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι την παρακολουθούσε είτε η συγκεκριμένη γυναίκα είτε κάποιος άλλος”.

Βιτριόλι 35χρονη Έφη: Γιατί δεν μιλάει

Η κατηγορούμενη δεν έχει πει λέξη στις Αρχές μετά τη σύλληψή της. Αυτό σύμφωνα με τον κ. Λύτρα γίνεται για δύο λόγους. “Πρώτον για να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη γιατί προφανώς η ανάκριση συνεχίζεται και ο δεύτερον είναι γιατί θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να μη μιλήσει όταν υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία εις βάρος της, συντριπτικά στοιχεία εις βάρος της ότι έκανε τη συγκεκριμένη πράξη”. Παράλληλα, ο δικηγόρος τόνισε ότι οι Αρχές ψάχνουν να βρουν πώς η 35χρονη προμηθεύτηκε το βιτριόλι που έμελλε να αλλάξει μια για πάντα τη ζωή της Ιωάννας, ενώ δεν απέκλεισε την εμπλοκή τρίτου προσώπου αν και όπως είπε “από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει κάτι τέτοιο”.

Βιτριόλι: Νέα ευρήματα στο κινητό της 35χρονης

Απόπειρα ανθρωποκτονίας ή βαριά σκοπούμενη βλάβη

Η γυναίκα που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Νομικά, η κατηγορία αυτή μπορεί να καταπέσει στο δικαστήριο και να μετατραπεί σε βαριά σκοπούμενη βλάβη ωστόσο ο συνήγορος της Ιωάννας δεν πιστεύει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. “Σύμφωνα με τη νομολογία, στις περισσότερες περιπτώσεις ασκείται ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μια ιδιομορφία. Είναι τόσο μεγάλη η ποσότητα του καυστικού υγρού που σύμφωνα και με τους γιατρούς υπήρχε πολύ μεγάλη περίπτωση να πεθάνει η Ιωάννα. Συνεπώς θεωρώ ότι ορθώς ασκήθηκε αυτή η ποινική δίωξη διότι η δράστις του εγκλήματος γνώριζε και αποδεχόταν το αποτέλεσμα, ακόμα και να τη σκοτώσει”.

Πώς είναι η Ιωάννα

Η μητέρα της Ιωάννας αντιμετωπίζει το δράμα της κόρης της με μεγάλη αξιοπρέπεια, σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι παρακολουθούν νυχθημερόν την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας. «Κάναμε ένα ακόμα χειρουργείο από τη σειρά των χειρουργείων που έχουμε προγραμματίσει το οποίο αφορούσε την αποκατάσταση του μετώπου, των βλεφάρων και της παρειάς δηλαδή του προσώπου. Έχουν όλα προχωρήσει πολύ καλά μέχρι σήμερα, χωρίς καμία επιπλοκή. Η αλήθεια είναι ότι είναι μαραθώνιος όλο αυτό, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα – βήμα και ακολουθώντας τους ρυθμούς που μας δείχνει το σώμα της. Αυτό το τεχνητό δέρμα που έχουμε τοποθετήσει εξ αρχής στο πρόσωπό της, εξακολουθεί και υπάρχει και μάλιστα το έχει δεχτεί το σώμα της πολύ καλά. Ανάλογα με το πώς επουλώνονται οι πληγές της, κινούμαστε κι εμείς με τα χειρουργεία» λένε οι γιατροί στο protothema.gr.

«Όταν ξύπνησε η Ιωάννα από το χειρουργείο, ήταν καλά. Η κοπέλα αντέχει, είναι πολύ πειθαρχημένη και συνεργάσιμη. Βέβαια, όπως όλοι οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις, έτσι και η ψυχολογία της Ιωάννας ορισμένες φορές είναι καλή, ενώ κάποιες άλλες φορές είναι άσχημη. Στο πλευρό της είναι καθημερινά οι ψυχολόγοι που τη στηρίζουν και την ενθαρρύνουν γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα με τα χειρουργεία και η κοπέλα αυτή πρέπει να αντέξει ψυχολογικά.

Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της και δεν υπάρχει λόγος να δει αυτές τις εικόνες, διότι δεν θα είναι και οι τελικές. Αυτή τη συμφωνία κάνουμε με όλους τους ασθενείς μας, όπως και με την Ιωάννα και πιστεύω ότι είναι μια έντιμη συμφωνία, διότι δεν χρειάζεται να επιβαρυνθεί η ψυχολογία της. Προφανώς, πολύ αργότερα όταν εξοικειωθεί με τα καινούργια δεδομένα, θα μπορεί να φροντίσει το δέρμα της, αλλά όλα αυτά βήμα-βήμα» προσθέτουν.

Δείτε ακόμη

“Αγάπη είχαμε καμιά ενόχληση;” – Όλα τα αρρωστημένα μηνύματα της 35χρονης στην Ιωάννα
Πανικοβλημένη φίλη της 35χρονης – Μάλλον ήταν το επόμενο “θύμα”
Φουστάνος για Ιωάννα: “Να ξεχάσει αυτό που ήταν πριν”
Επίθεση με βιτριόλι: Κινείται νομικά ο 40χρονος – “Δεν μπορεί να βγει από το σπίτι”
Αποκάλυψη: Τα μηνύματα της Ιωάννας με τον 40χρονο – “Η @@@ είναι καλό κορίτσι”
“Άρρωστο” μυαλό: Το “ΧΑΛ”, το GPS tracker και η real time παρακολούθηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις