Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 40χρονος βιτριόλι – νέα: “Δεν έχει δει την 35χρονη εδώ και 8 μήνες”
ΕΛΛΑΔΑ

40χρονος βιτριόλι – νέα: “Δεν έχει δει την 35χρονη εδώ και 8 μήνες”

40χρονος βιτριόλι - νέα: Η ζωή του έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, τα στοιχεία του, η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί και δηλώνει σοκαρισμένος.

40χρονος βιτριόλι – νέα: Σοκαρισμένος είναι ο 40χρονος πρώην σύντροφος της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του. Ο κύριος Δημήτρης Γκαβέρας μιλώντας στην εκπομπή του Mega, “Live News”, ανέφερε ότι ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες. Η ζωή του έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, τα στοιχεία του, η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί και δηλώνει σοκαρισμένος.

Ο δικηγόρος του άνδρα που παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος, τόνισε αρχικά: “Υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος. Έχει κάνει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του. Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του, δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του Ειδικά στη γενέτειρά του είναι δύσκολα τα πράγματα… Εκείνος θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση”.

Όσον αφορά το αν είχε καταλάβει ότι στο μυαλό της 35χρονης υπάρχει κάτι τόσο αρρωστημένο, ο κ. Γκαράβας: “Δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός. Ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη το τελευταίο περίπου 8μηνο. Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός”. “Θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του. Ο ίδιος θεωρεί έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν, ούτε με την Ιωάννα έχει επικοινωνήσει”, συμπλήρωσε.

Δείτε ακόμη

“Άρρωστο” μυαλό: Το “ΧΑΛ”, το GPS tracker και η real time παρακολούθηση
Αποκάλυψη: Τα μηνύματα της Ιωάννας με τον 40χρονο – “Η @@@ είναι καλό κορίτσι”
“Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά” – Νέα στοιχεία σοκ για την επίθεση με βιτριόλι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις