Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Επιθυμία παραμονής από Μακέντα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Επιθυμία παραμονής από Μακέντα

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Φεντερίκο Μακέντα, παρά τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Φεντερίκο Μακέντα, παρά τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα. Ο Ιταλός επιθετικός τόνισε ότι ποτέ δεν είπε πως θα φύγει από την ομάδα. Παράλληλα, πέταξε το «μπαλάκι» στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. «Νιώθω και πάλι σημαντικός παίκτης, μετά από πολλά χρόνια. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω. Δεν είναι κάτι που θέλω και το κλαμπ το ξέρει. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι δεν ξέρω τι θα γίνει. Πιθανώς να είμαι ελεύθερος σε έξι μήνες», δήλωσε αρχικά στη NOVA ο Μακέντα.

Στη συνέχεια ο Ιταλός φορ υποστήριξε πως όλοι στο τριφύλλι γνωρίζουν πόσο θέλει να μείνει στην ομάδα. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του και το καλοκαίρι θα φέρει τις όποιες εξελίξεις. «Δεν σκέφτομαι το μέλλον, είμαι αφοσιωμένος στο παρόν. Όλοι ξέρουν πως θα ήθελα να μείνω εδώ, αλλά κάποια πράγματα εξαρτώνται από δύο πλευρές», τόνισε ο Μακέντα και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο να κάνω ακόμη καλύτερη σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ινσούα!

Χωρίς τον Ινσούα θα παραταχθεί στο ντέρμπι αιωνίων ο Παναθηναϊκός, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και αποκλείστηκε από την αποστολή! Ο Αργεντινός μπακ έβγαζε πολλά νεύρα στις τελευταίες προπονήσεις, καθώς κλωτσούσε συνεχώς μπάλες! Η συμπεριφορά του αυτή ήταν ακόμη πιο έντονη στη σημερινή προπόνηση με αποτέλεσμα ο Γιώργος Δώνης να τον αποκλείσει! Εκτός από το ματς του Φαλήρου έμειναν επίσης οι Περέα, Γιόχανσον, Νούνες, Μπεκ, Πούγγουρας και Νάγκι που είναι τραυματίες. Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Καμπετσής.

Δείτε ακόμη

Εξασφάλισαν την Ευρώπη Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ!
Ενομπακάρε τριετίας στην ΑΕΚ!
Βράνιες: Το όνομά μου είναι “σκάνδαλο”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις