Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Κλείνει Σαρδινέρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Κλείνει Σαρδινέρο

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Μια ανάσα από τον ΟΦΗ είναι ο Αντριάν Σαρδινέρο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Κρητικών!

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Μια ανάσα από τον ΟΦΗ είναι ο Αντριάν Σαρδινέρο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Κρητικών! Οι ασπρόμαυροι τα έχουν βρει σε όλα με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έφτασε χθες το βράδυ στο Ηράκλειο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να αποτελέσει την πρώτη τους μεταγραφή για τη νέα σεζόν. Ο Ισπανός άσος αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα. Ο Σαρδινέρο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι Κρητικοί θα παραταχθούν με προβλήματα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την αποστολή του ΟΦΗ στην Τούμπα δεν θα ακολουθήσουν ο Γιώργος Κουτρουμπής και ο Νίκος Μαρινάκης. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο δεύτερος από ενοχλήσεις το γόνατο. Εκτός πλάνων είναι και οι Τσιλιανίδης, Δερμιτζάκης. Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Σακόρ, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Βίκτορ, Βαφέας, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Νέιρα: «Να πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

Τη δύναμη για να πάνε για τη νίκη στην Τούμπα πρέπει να βρουν στον ΟΦΗ, όπως τόνισε στο ΟΦΗ TV ο Χουάν Νέιρα. Πρόσθεσε επίσης ότι το να νικήσουν μια μεγάλη ομάδα αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους Κρητικούς. «Αυτή τη στιγμή ξέρουμε ότι η κατάσταση έχει δυσκολέψει για εμάς. Όμως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι στα πλέι οφ. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και να πάμε για τη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ. Είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά η απουσία κόσμου αυξάνει τις ελπίδες μας. Δεν έχουμε πάρει βαθμό από τον ΠΑΟΚ στην τρέχουσα περίοδο, επομένως υπάρχει επιπλέον κίνητρο. Ειδικά από τη στιγμή που συμμετέχουμε στα πλέι οφ. Θέλουμε να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα γι’ αυτό και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Οι ποδοσφαιριστές δεν είμαστε συνηθισμένοι να αγωνιζόμαστε καλοκαίρι. Όμως εμείς είχαμε θέσει ως στόχο την παρουσία μας στα πλέι οφ, επομένως είμαστε χαρούμενοι που το ζούμε αυτήν την περίοδο», τόνισε στο ΟΦΗ TV ο Νέιρα.

Δείτε ακόμη

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις