Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΔΣ Λίγκας: Οι στόχοι του νέου προέδρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ Λίγκας: Οι στόχοι του νέου προέδρου

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ Λίγκας: Τους στόχους που θα θέσει επί της προεδρίας του ανέλυσε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, μετά τις εκλογές της Σούπερ Λιγκ.

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ Λίγκας: Τους στόχους που θα θέσει επί της προεδρίας του ανέλυσε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, μετά τις εκλογές της Σούπερ Λιγκ. Ο νέος πρόεδρος της λίγκας ανέφερε ότι στις επιδιώξεις του είναι κυρίως τα μέτρα στήριξης των ΠΑΕ. Επίσης, η εύρεση κοινής τηλεοπτικής στέγης, καθώς και τη χορήγηση ποσοστού στις ομάδες από το στοίχημα. Ο Μπουτσικάρης εξήρε το έργο του προκατόχου του, Μηνά Λυσάνδρου, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να μπουν στην άκρη οι αντιπαραθέσεις. «Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες και τον απερχόμενο πρόεδρο, τον κύριο Λυσάνδρου. Επί θητείας του έγιναν πολλά καλά, παραδίδει άλλη Σούπερ Λιγκ απ’ αυτή που παρέλαβε», ανέφερε αρχικά ο νέος επικεφαλής της διοργανώτριας.

Για τις επιδιώξεις του, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης σχολίασε: «Γνωρίζουμε την κατάσταση και τη σκληρή πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί και στο ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό. Πρέπει άμεσα να αντιμετωπίζουμε ζητήματα, όπως η στήριξη των ΠΑΕ από την Πολιτεία, η διασφάλιση τηλεοπτικής στέγης για όλες και η διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα. Εκτός από προβλήματα, το ποδόσφαιρο έχει και δυναμική. Πρέπει να την αξιοποιήσουμε, αφήνοντας πίσω την τοξικότητα και τις αντιπαραθέσεις».

Σούπερ Λιγκ-ΔΣ Λίγκας: Κυριάκος: «Κάποιοι έκαναν τη λάσπη επάγγελμα»

Μετά την ανάδειξη νέου προέδρου στη Σούπερ Λιγκ, ο Κυριάκος Κυριάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να πετάξει την… μπηχτή του κατά του Αλέξη Κούγια. Επίσης, αναφέρθηκε και στη θητεία του Μηνά Λυσάνδρου, για τον οποίο είπε ότι έβαλε ψηλά τον πήχη. «Δεν απαντάμε στο επικοινωνιακό πινγκ πονγκ. Κάποιοι έκαναν επάγγελμα τη λάσπη. Δεν θα σηκώνουμε συνέχεια τους τόνους επειδή το θέλει ο κ. Κούγιας», τόνισε ο Κυριάκος και πρόσθεσε: «Ο κ. Λυσάνδρου έβαλε ψηλά τον πήχη και από εκεί πρέπει να συνεχίσει ο νέος πρόεδρος. Καλή επιτυχία στον κ. Μπουτσικάρη».

Δείτε επίσης

Λυσάνδρου: «Καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο»
Νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ ο Μπουτσικάρης
Η Σούπερ Λιγκ αιτήθηκε οπαδούς στα πλέι οφ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις