Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-ΔΣ λίγκας: Ο Μπουτσικάρης διαδέχτηκε τον Λυσάνδρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΔΣ λίγκας: Ο Μπουτσικάρης διαδέχτηκε τον Λυσάνδρου

Σούπερ Λιγκ - ΔΣ λίγκας: Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ λίγκας: Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού επιλέχθηκε από την πλειοψηφία των μελών της λίγκας για να αντικαταστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο Μηνά Λυσάνδρου. Ο Μπουτσικάρης έλαβε οκτώ ψήφους έναντι πέντε του αντιπάλου του Αλέξη Κούγια, ενώ μία ομάδα ψήφισε λευκό. Συγκεκριμένα, τον αντιπρόεδρο του τριφυλλιού στήριξαν οι ΑΕΚ, Βόλος, Λαμία, Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ. Απ’ την άλλη ΑΕΛ, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός και Πανιώνιος στήριξαν την υποψηφιότητα Κούγια, ενώ λευκό ψήφισε ο Αστέρας Τρίπολης.

Από το ΔΣ της λίγκας δεν έλειψαν και τα… παρατράγουδα! Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκλογή νέου προέδρου, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε φραστικά στον Μπουτσικάρη. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ χαρακτήρισε «χθεσινό» τον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου. Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού φέρεται να απάντησε στον Κούγια: «Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός!». Κάπου εκεί οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν και η κατάσταση ηρέμησε. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση συζητήθηκε επίσης και το αίτημα του Ολυμπιακού να παραταθεί η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου. Ωστόσο, αυτό απορρίφθηκε με ψήφους 8-6. Κατά τον ίδιο τρόπο κινήθηκε και αυτή η ψηφοφορία, με τη διαφορά ότι ο Αστέρας ήταν θετικός στην παραμονή του Λυσάνδρου.

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ λίγκας: Το πρόγραμμα 4ης-7ης αγωνιστικής

Παράλληλα, κατά το σημερινό ΔΣ της λίγκας οριστικοποιήθηκε και το πρόγραμμα των πλέι οφ και πλέι άουτ από την 4η ως την 7η αγωνιστική. Την 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (05/07, 21:30) και την 7η το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (08/07, 21:00). Μάλιστα, η 7η αγωνιστική θα είναι εμβόλιμη.

Δείτε ακόμη

Η Σούπερ Λιγκ αιτήθηκε οπαδούς στα πλέι οφ
Ντέρμπι αιωνίων για το αήττητο και το γόητρο
Η Τζάντγουικ ετοιμάζεται να πιλοτάρει στην Φόρμουλα 1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις