Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: Φάπα 6,7 εκατ. ευρώ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: Φάπα 6,7 εκατ. ευρώ

Νεϊμάρ - Μπαρτσελόνα: Εχασε τη μάχη των δικαστηρίων με την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ και πρέπει να επιστρέψει και χρήματα στους μπλαουγκράνα.

Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: Εχασε τη μάχη των δικαστηρίων με την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ. Η απόφαση προβλέπει ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πρέπει να επιστρέψει και χρήματα στους μπλαουγκράνα. Ο νυν επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στο Καμπ Νόου, ωστόσο, είχε ανοικτή δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του για οικονομικό ζήτημα. Διαμάχη η οποία λήγει μόλις τώρα.Χχρόνια μετά την αποχώρησή του και λίγο πριν… την επιστροφή του στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας!

Ο Νεϊμάρ είναι γνωστός killer των οικονομικών σε κάθε του συμβόλαιο. Οταν αποχώρησε από την Βαρκελώνη πήρε μεταγραφή έναντι 222 εκατομμυρίων στην Παρί Σεν Ζερμέν. Παρά ταύτα, αξίωσε από την Μπάρτσα όλο το ποσό που είχε οριστεί ως μπόνους υπογραφής με τους Καταλανούς, όταν οι δύο πλευρές είχαν ανανεώσει τη συνεργασία τους μέχρι και το 2021! Εντέλει σύμφωνα με όσα αποφάσισε το δικαστήριο όχι μόνο δεν χρειάζεται να του καταβάλει κάτι η Μπάρτσα, αλλά θα πρέπει να πάρει πίσω από τον ποδοσφαιριστή και 6,7 εκατομμύρια. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμψηφίσουν αν επιστρέψει ο Βραζιλιάνος στο Καμπ Νου.

Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: Το… τιτίβισε αμέσως!

Η Μπάρτσα που είχε βρεθεί και κατηγορούμενη σε μία υπόθεση που τελικά κέρδισε, δεν έχασε ώρα. Μολις βγήκε η υπέρ της απόφαση, τιτίβισε στον επίσημο λογαριασμό της στο τουίτερ τη δικαίωση:

https://twitter.com/FCBarcelona_es/status/1273942380681576452

Δείτε ακόμη:

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις