Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Εξώπλατα φορέματα 2020: Ένα σέξι κομμάτι που πρέπει να έχεις
PLUS

Εξώπλατα φορέματα 2020: Ένα σέξι κομμάτι που πρέπει να έχεις

Εξώπλατα φορέματα 2020: Τα αγαπημένα σε όλους εξώπλατα που έχουν αφήσει εποχή, επιστρέφουν και γίνονται η κορυφαία καλοκαιρινή τάση.

Εξώπλατα φορέματα 2020: Backless dresses. Τα θρυλικά εξώπλατα φορέματα επιστρέφουν και γίνονται η κορυφαία τάση του καλοκαιριού. Το «εξώπλατο φόρεμα» σχεδόν δεν είναι τάση -είναι μία διαχρονική αξία στη μόδα, μια κατηγορία μόνο του. Και όμως, τα τελευταία χρόνια οι mainstream τάσεις έκαναν focus σε άλλες γραμμές και άλλους τρόπους να αναδειχθεί και να ντυθεί το σώμα.

Για παράδειγμα, οι τελευταίες σεζόν είναι all about the sleeves, με ρομαντικά, φουσκωτά μανίκια και τονισμένους ώμους να δίνουν το δικό τους σχήμα στη σιλουέτα. Ωστόσο, χωρίς ποτέ να έχει φύγει εντελώς από το προσκήνιο, το εξώπλατο φόρεμα επέστρεψε φέτος πολύ δυναμικά.

View this post on Instagram

Rainy monday morning ☔️ #stayhome

A post shared by Jenny Walton | New York (@jennymwalton) on

Εξώπλατα φορέματα 2020: Τα είδη που υπάρχουν είναι πολλά

Σε υπέροχες, κομψές εκδοχές που βασίζονται στην αντίθεση -δηλαδή τελείως κλειστό μπροστά, με ένα μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη. Σε άλλα, η πλάτη στολίζεται με δεσίματα, φιόγκους, λεπτά straps και άλλες λεπτομέρειες, ενώ τα φορέματα με εφαρμοστό πάνω μέρος που θυμίζει κορμάκι (και άρα έχει βαθύ άνοιγμα) κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Για να τα φορέσετε, ίσως χρειαστείτε ένα πολυμορφικό σουτιέν που κουμπώνει χαμηλά ή μπορείτε να εμπιστευτείτε τα ενσωματωμένα εσωτερικά cups ή την ενίσχυση που έχουν ορισμένα από αυτά.

Δείτε ακόμα

Πώς θα πετύχεις ανέμελο και χαλαρό look στα μαλλιά
Πανεύκολη συνταγή σφακιανής πίτας
Δείτε ποια είναι τα 4 πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις