Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρκέλλα – κοκκινομάλλα: Παλιά γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας η ύποπτη
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα – κοκκινομάλλα: Παλιά γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας η ύποπτη

Μαρκέλλα - κοκκινομάλλα: Η αστυνομία ωστόσο δεν μένει μόνο στην προσαγωγή της, καθώς εξετάζει άλλο ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον της μικρής.

Μαρκέλλα – κοκκινομάλλα: Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες η γυναίκα που φέρεται να βρίσκεται πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας από την Θεσσαλονίκη. Η ύποπτη εντοπίστηκε χθες στην Παραλία Κατερίνης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τις αρχές να την αναζητούν και εκτός της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα η ύποπτη, είχε σχεδόν ξυρίσει τα μαλλιά της, καθώς όπως φαίνεται παρακολουθούσε από τα ΜΜΕ τις αναφορές για την απαγωγή και είδε πως γινόταν περιγραφή για μία κοκκινομάλλα που άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα την ώρα που έφευγε από το σχολείο.

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, η ύποπτη φέρεται να είναι παλιά γειτόνισσα της μητέρας της Μαρκέλλας. Τόσο η μητέρα της 10χρονης, όσο και ο πατριός της, πήγαν στην ασφάλεια και την αναγνώρισαν, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ύποπτη για την απαγωγή αναγνωρίσθηκε νωρίτερα από την ίδια την Μαρκέλλα. Μάλιστα φέρονταν να έχουν στενές φιλικές σχέσεις μαζί της στο παρελθόν. Σύμφωνα με τις περιγραφές, η ύποπτη είναι μία γυναίκα περίπου 40 ετών. Στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛΑΣ από εδώ και πέρα μπαίνει και το κίνητρο της απαγωγής αλλά και ο λόγος για τον οποίο χορηγήθηκαν ναρκωτικά στην μικρή Μαρκέλλα. Η αστυνομία ωστόσο δεν μένει μόνο στην προσαγωγή της, καθώς εξετάζει άλλο ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον της μικρής και θεωρείται ως πρόσωπο-κλειδί, τόσο για την υπόθεση της απαγωγής, όσο και για το οικογενειακό παρελθόν της 10χρονης.

Βίντεο: Η στιγμή που η κοκκινομάλλα αφήνει την Μαρκέλλα

Υπενθυμίζεται ότι χθες δημοσιοποιήθηκε ένα αποκαλυπτικό βίντεο από την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας. Σε αυτό φαίνεται η φερόμενη ως δράστιδα λίγο πριν αφήσει ελεύθερο το μικρό κορίτσι σε βενζινάδικο στην Καλαμαριά.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο του OPEN, η «κοκκινομάλλα» βαδίζει ταχύτατα και η μικρή Μαρκέλλα προσπαθεί να την… προλάβει λίγο πριν την αφήσει στο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου και την αναγνώρισαν λίγο αργότερα. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως η νεαρή φαινόταν… χαμένη στις κινήσεις της.

Το λάθος της υπόπτου της απαγωγής

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, η γυναίκα που έχει προσαχθεί για την απαγωγή, έκανε ένα σημαντικό λάθος, το οποίο βοήθησε τις αρχές να φτάσουν στον εντοπισμό της, καθώς αφού άφησε την 10χρονη στην Καλαμαριά, κάλεσε ταξί και πήγε στην Κατερίνη. Κάμερα ασφαλείας την κατέγραψε μάλιστα να μπαίνει στο ταξί. Η 10χρονη σε μια από τις καταθέσεις της, είχε πει πως η εν λόγω γυναίκα κρατούσε και βαλίτσα μαζί της, ένα στοιχείο που βοήθησε επίσης στον εντοπισμό της. Μετά την σύλληψή της, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου αρνήθηκε τα πάντα. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του ΑΝΤ1, βρέθηκαν στην κατοχή της μικροποσότητες ουσιών και γι’ αυτό θα κινηθεί η διαδικασία της σύλληψής της για να οδηγηθεί σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δείτε ακόμη

“Αγάπη είχαμε καμιά ενόχληση;” – Όλα τα αρρωστημένα μηνύματα της 35χρονης στην Ιωάννα
Σοκ με τον γιατρό “μαϊμού” που κορόιδευε ασθενείς με καρκίνο – Ο ρόλος της συζύγου
Ένας δικηγόρος “ξεσκέπασε” τον 47χρονο “γιατρό” – Εξαπάτησε και πασίγνωστο επιχειρηματία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις