Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 35χρονη βιτριόλι – σημείωμα: Ο σύντροφος και το “μυστήριο” χαρτί που βρήκαν οι Αρχές
ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

35χρονη βιτριόλι – σημείωμα: Ο σύντροφος και το “μυστήριο” χαρτί που βρήκαν οι Αρχές

35χρονη βιτριόλι - σημείωμα: Η δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μετά από έρευνες δύο εβδομάδων, μιλάει ξεκάθαρα για μια εμμονική ερωτική αντιζηλία μέσω των social media.

35χρονη βιτριόλι – σημείωμα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 35χρονη που κατηγορείται για την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, όπως τόνισε ο συνήγορός της. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε πως η 35χρονη συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες και δεν συνεργάζεται. «Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως η 35χρονη την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή της μάτωσε τους καρπούς της επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες. «Δεν πρέπει να εξεταστεί σε τι ψυχολογικό ή ψυχιατρικό υπόβαθρο βρίσκεται;», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου. Σημειώνεται πως η 35χρονη πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκαλύφθηκε, η 35χρονη που σύμφωνα με μαρτυρία φέρεται να παρακολουθούσε την 34χρονη ακόμη και κάτω από το σπίτι της, είχε επικοινωνήσει με το θύμα τον Νοέμβριο του 2018, στο Facebook, όπου την παρακολουθούσε κάνοντας like σε φωτογραφίες της, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή, φέρεται να είχε και δεύτερο ψεύτικο προφίλ. Η 35χρονη με το πραγματικό της προφίλ παρουσίαζε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Από αυτό το προφίλ έκανε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ».

Αυτός ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στο προφίλ της Ιωάννας, ενώ δεν υπάρχει ούτε like αλλά ούτε σχόλιο. Μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της. Το ψευδώνυμο δεν ήταν καθόλου άγνωστο στους άνδρες της Ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση. Με το ίδιο ακριβώς ψευδώνυμο, η κατηγορούμενη είχε καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο της επίθεσης, όπου είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανίδα.

35χρονη βιτριόλι νέα: Το σοκαριστικό σημείωμα

Το σύνολο του ιδιόχειρου σημειώματος της 35χρονης, που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, απόσπασμα του οποίου περιείχε το διαβιβαστικό της αστυνομίας στον εισαγγελέα αποκάλυψε σήμερα το Live News.  Μιλώντας στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης κατηγορούμενης, το οποίο βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της. Όπως ανέφερε το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το μήλον της έριδος κατά την εκτίμηση της 35χρονης. «Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείο. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», προσθέτει σε άλλο σημείο.

Από την εξέταση του 40χρονου, προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της εμμονής της 35χρονης. Ο 40χρονος, όπως προκύπτει, όχι μόνο αδιαφορούσε επιδεικτικά για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του. Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε ότι δεν ήξερε ότι η Ιωάννα ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

35χρονη βιτριόλι νέα: Την παρακολουθούσε από τον Γενάρη

Μια μυστηριώδης γυναίκα που φορούσε μαύρα φαίνεται πως παρακολουθούσε την Ιωάννα από τα τέλη Γενάρη, στο Μοσχάτο, στη γειτονιά της 34χρονης. Την καταγγελία έκανε αρχικά ένας 15χρονος μαθητής που την είδε να κρύβεται. Την ίδια καταγγελία επανέλαβε ο πατέρας του, που επίσης την είδε να παρακολουθεί το σπίτι της 34χρονης. Στο Mega μίλησε ο κ. Άρης, γείτονας της 34χρονης Ιωάννας, που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αποκαλύπτοντας ότι η άτυχη κοπέλα βρισκόταν υπό παρακολούθηση εδώ και αρκετό καιρό.

“Την είδα εγώ, την είχε δει ο γιος μου, η σύζυγός μου, την είδα αρκετοί και θορυβηθήκαμε γιατί την βλέπαμε επί μέρες. Είχαν γίνει κάποιες κλοπές στη γειτονιά και θεωρήσαμε ότι κρατάει τσίλιες για κλοπή. Στις 22 του Γενάρη την αντιληφθήκαμε για πρώτη φορά. Γύριζε το παιδί στο σπίτι, βλέπει στην πρασιά μια φιγούρα με σκούφο, καλυμμένο το πρόσωπο με κασκόλ και με ένα κινητό που είχε ανάψει τον φακό. Δεν είχε δει αν είναι άντρας ή γυναίκα. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι, πραγματικά είδα τη συγκεκριμένη φιγούρα στην πρασιά της πολυκατοικίας και ρώτησα αν ψάχνει κάτι. Δεν απάντησε και έφυγε τρέχοντας”, ανέφερε ο κ. Άρης.

Μόνο τα μάτια της είδα

“Εκείνο το βράδυ, επειδή θορυβηθήκαμε μίλησα με την αστυνομία και ζήτησα να έρθει περιπολικό στη γειτονιά, φοβούμενος ότι κάτι τρέχει. Πράγματι πέρασε περιπολικό, αλλά το άτομο είχε φύγει. Όταν την είδα στα σκαλιά, διαπίστωσα ότι ήταν γυναίκα, από τον σωματότυπο”, συνέχισε ο ίδιος. “Το επόμενο απόγευμα διαπιστώθηκε από τη σύζυγό μου ότι ήταν πάλι κάτω από το μπαλκόνι και περιφερόταν επί μιάμιση ώρα. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου, αλλά μέχρι να έρθω, εξαφανίστηκε”, πρόσθεσε.

“Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι η κατηγορούμενη. Εγώ είδα ένα καλυμμένο πρόσωπο με κασκόλ, ήταν νύχτα. Μόνο τα μάτια της είδα. Δεν μπορώ να πω αν ήταν η κατηγορούμενη. Ήταν μια σχετικά ψιλή γυναίκα, με κανονικό σωματότυπο”, εξήγησε ο κ. Άρης. “Πιστεύω ότι εάν υπάρχει δυνατότητα να δουν τα κινητά τηλέφωνα στις 22-23-24 Γενάρη, θα διαπιστώσουν αν ήταν το στίγμα στο σημείο αυτό”, κατέληξε ο γείτονας της 34χρονης.

40χρονος Νώντας: Ο άντρας που ερωτεύτηκε παράφορα η 35χρονη

«Πριν από περίπου δύο χρόνια, σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μια γυναίκα σε κοινή παρέα. Η γυναίκα αυτή ονομάζεται Εφη και συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής messenger όπου και αναπτύξαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση με την πάροδο του χρόνου, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθότι μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή», είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο Νώντας. Ο άνθρωπος που, άθελά του, έγινε η αφορμή η Εφη να αρχίζει να φαντάζεται διάφορα πράγματα και να βυθίζεται μέρα με τη μέρα σε μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα.

Οι μήνες που περνούν κυλούν ήρεμα. Για να φτάσουμε στον Νοέμβριο του 2018. Τότε που, όπως λέει ο Νώντας στην κατάθεσή του, «μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Messenger, λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε, μου βγήκε ως προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη μία ακόμη γυναίκα με το όνομα Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην, όμως, δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και ένα έτος περαιτέρω επαφή μαζί της».

Η αφόρητη πίεση

Τότε ξεκινάει και η αφόρητη πίεση της Εφης στην Ιωάννα που βλέπει στη λίστα των κοινών φίλων της το όνομα του Νώντα. Αρχικά της ζητάει να μάθει ποιος είναι αυτός και τι παίζει μαζί του και στη συνέχεια της λέει να τον διαγράψει και να τον «ξεκόψει διαδικτυακά». Πράγματι, η Ιωάννα τον διαγράφει από φίλο και εκεί τα πράγματα φαίνεται να ηρεμούν. Ομως η Ιωάννα και ο Νώντας τον Μάρτιο του 2019 γίνονται και πάλι φίλοι στο Facebook. Η Εφη που τσέκαρε καθημερινά τις κινήσεις, τις επαφές, τα likes του φίλου της στο Διαδίκτυο, το μαθαίνει και εξαγριώνεται. Κυριεύεται από μεγάλο θυμό και βράζει μέσα της. Ομως δεν χάνει τον έλεγχο. Συνεχίζει να μιλά με την Ιωάννα, να μαθαίνει νέα και να τσεκάρει καθημερινά τα δύο profiles. Και της «φίλης» και του φίλου της…

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν την Ιωάννα στο Θριάσειο και ζήτησαν λεπτομέρειες για την κόντρα που είχε ξεσπάσει με την Εφη, η 34χρονη προσκόμισε στους αστυνομικούς screen shot από συνομιλίες που είχε στο messenger γιαʼαυτό το θέμα.

Μετά από πέντε μήνες, αυτή η κόντρα φαίνεται να εκτονώνεται και τα πράγματα να επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα, με την Ιωάννα να έχει διαγράψει και πάλι τον Νώντα, θεωρώντας τον μια ασήμαντη και αδιάφορη επαφή. Μάλιστα, η Ιωάννα δεν το ανέφερε καν στους αστυνομικούς όταν στις πρώτες συναντήσεις που είχαν μαζί της της ζήτησαν να ανακαλέσει περιστατικά ή πρόσωπα που ίσως έχουν σχέση με αυτή τη βάρβαρη επίθεση που δέχτηκε.

Επίθεση με βιτριόλι: Ο διάλογος στο Facebook και η αντιζηλία

Δείτε ακόμη

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συναντήσεις των δύο γυναικών, η κουμπαριά και το μπάτσελορ
Χόρευε πάνω στα τραπέζια η 35χρονη λίγο πριν τη σύλληψή της – Νέα σοκαριστικά στοιχεία
Χόρευε πάνω στα τραπέζια η 35χρονη λίγο πριν τη σύλληψή της – Νέα σοκαριστικά στοιχεία
«Χωρίσαμε τρεις μέρες πριν την επίθεση με βιτριόλι» – Η κατάθεση του πρώην της Ιωάννας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις