Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Δρόσω ανατρέπει τα πάντα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Δρόσω ανατρέπει τα πάντα

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μετά την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μια ανάσα από τo φετινό φινάλε της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες» οι εξελίξεις πλέον είναι καταιγιστικές. Η απόφαση της μικρής Σταμίρη να αρραβωνιαστεί τον υφασματέμπορα προκαλεί πανικό στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Την ίδια στιγμή η ρήξη μεταξύ Δούκα και Νικηφόρου είναι οριστική, ενώ η Ανέτ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Μελέτη πως είναι γιος της.

Παρά τη δικαστική απόφαση η Ελένη αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι και την περιουσία της, έχοντας στο πλευρό της τον Κυπραίο. Η Θεοδοσία, έκπληκτη, καταλαβαίνει πως τα χρήματα που πήρε για το διαζύγιο είναι από τον Κωνσταντή και προσπαθεί να ανακαλύψει τις πραγματικές προθέσεις του. Εν τω μεταξύ, ο Ιορδάνης, παρά τις αρνήσεις της Δρόσως, επικοινωνεί με την Ελένη προσπαθώντας να την κάνει σύμμαχο. Και εκείνη στη συνέχεια ενημερώνει την Ασημίνα για τις προθέσεις του υφασματέμπορα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ανέτ λέει στον Δούκα για την Πηνελόπη

Η Ανέτ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι με τον Μελέτη, ενώ ο Κυπραίος ανακαλύπτει πως ο Νέστορας τον υποψιάζεται και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το παρελθόν του είναι πια ορατός. Πετσιά βρίσκει σύμμαχο για να γλιτώσει ένα πρόσωπο από το σκοτεινό παρελθόν του. Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε κρυφά μαζί μέσα στη νύχτα.

Εν τω μεταξύ ο Φανούρης αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος που έπεσε η Ελένη και ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις. Πηνελόπη και Μελέτης δεν καταφέρνουν να αποδράσουν, πέφτουν στα χέρια του Δούκα και της Ανέτ και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Ο Δούκας διώχνει τον επιστάτη από το σπίτι και το χωριό και έτσι η Ανέτ, για να εμποδίσει τα χειρότερα, αναγκάζεται να πει την αλήθεια για το παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Καταρρακωμένος ο Μελέτης

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μετά την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της. Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, όμως η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Η δημοσίευση της νέας μελέτης για την απαλλοτρίωση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου. Ο Μελέτης καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες…

Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια της. Ομως η Μυρσίνη δεν είναι διατιθεμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια… στις «Αγριες μέλισσες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις