Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαδημούλης 38 ακίνητα: Οι πρόσφυγες, τα ενοίκια και οι αντιδράσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης 38 ακίνητα: Οι πρόσφυγες, τα ενοίκια και οι αντιδράσεις

Παπαδημούλης 38 ακίνητα: Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τους μετανάστες ο Δημήτρης Παπαδημούλης εκμεταλλεύτηκε γνωριμίες και εσωτερική πληροφόρηση και επένδυσε τις … οικονομίες του σε ακίνητα.

Παπαδημούλης 38 ακίνητα: Νέο σάλο προκαλεί η αποκάλυψη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ότι ο… αριστερός (πάνω απ’ όλα) ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αγόρασε άλλα 6 ακίνητα μέσα στο 2019 και έφθασε έτσι αισίως να κατέχει 38 ακίνητα. Σημειώνεται ότι την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ο ευρωβουλευτής ήταν με αφορμή το Πόθεν Έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα και από το οποίο προέκυπτε ότι μέσα στο 2018 είχε αγοράσει 8 ακίνητα. Τώρα η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το 2019 συνέχισε τις αγορές, πρόσθεσε άλλα 6 ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό του και πλέον έφθασε να κατέχει 38 ακίνητα.

Η εφημερίδα γράφει ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει πάνω από 6 χιλιάδες ευρώ από την ενοικίαση αυτών των διαμερισμάτων σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες. Τα ακίνητα που έχουν δοθεί προς ενοικίαση σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες υπολογίζονται περίπου στα 15 και βρίσκονται σε Κυψέλη, Πατήσια και Άγιο Παντελεήμονα. Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα επανέρχεται στην επιχειρηματική δραστηριότητα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αποκαλύπτει νέες αγορές διαμερισμάτων με ασφαλή την μίσθωσή τους στις ΜΚΟSolidarity Now, που συνδέεται με τον Σόρος και Praksis. Στα διαμερίσματα αυτά εγκαθίστανται μετανάστες από την Γκάμπια, μπουργκίνα Φάσο και Τουρκία…

Με αποχώρηση απείλησε ο Κούλογλου λόγω Παπαδημούλη – Στη “μέση” ο Τσίπρας

Παπαδημούπολη!

Ο τίτλος της εφημερίδας είναι χαρακτηριστικός: Παπαδημούπολη… και οι αντιδράσεις στα social media μεγάλες. Με αφορμή τις προηγούμενες αποκαλύψεις ο Ευρωβουλευτής είχε δηλώσει ότι “δεν κρύβει τίποτα” και ότι “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”. Οι δηλώσεις είχαν γίνει στο Κόκκινο, τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ και όπως είχε πει ακόμα ο κ. Παπαδημούλης θα ομολογήσει ακόμα μία αμαρτία: “Τρία από αυτά τα διαμερίσματα φιλοξενούν πρόσφυγες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ”. Τώρα αποκαλύπτεται ότι τα συνολικά διαμερίσματα που φιλοξενούν πρόσφυγες έφθασαν τα 15.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης βρέθηκε στο στόχαστρο από την πρώτη στιγμή, ενώ η είδηση προκάλεσε δυσφορία και στον ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετοί δε στα social media, ακόμη και από τον αριστερό χώρο, τον χαρακτήρισαν «επαγγελματία αλληλέγγυο» και «ανθρωπιστή με το αζημίωτο».

“Αυτοί δεν μας έλεγαν αν θέλετε πρόσφυγες, να τους πάρετε στα σπίτια σας;”, είπε ειρωνικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης απαντώντας στις κριτικές. Βέβαια, όπως όλοι θα περίμεναν, βρήκε την απόλυτη στήριξη στο πλευρό του Παύλου Πολάκη, που μπορεί να βρίζει τους πάντες, όμως βρίσκει άκρως ηθικό αριστερός της… Πρώτης φοράς μάλιστα, να έχει ένα ολόκληρο “χωριό” στα πόδια του. Αλλά φαίνεται πως οι Συριζαίοι διακατέχονται από μια απίστευτη ευαισθησία για τους μετανάστες, που κάνουν την καρδιά τους πέτρα και βγάζουν το κομπόδεμα αγοράζοντας σπίτια για να τους στεγάσουν, με το αζημίωτο φυσικά.

https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1271845947723694080?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpolitiki%2Farticle%2Fsalos-kai-pali-me-ta-akinita-papadimouli–agorase-alla-6-kai-efthase-na-exei-38-sunolika%2F

Δείτε ακόμη

Ο Κούλογλου καρφώνει τον Παπαδημούλη για τα 28 διαμερίσματα
“Τα τρία καροτσάκια ήταν για τους πρόσφυγες ντε” – Το Twitter τα χώνει στον “αριστερό” Παπαδημούλη
“Δεν μας έλεγαν πάρτε τους σπίτι;” – Ο Παπαδημούλης και η “φιλοξενία” των προσφύγων
Ακούστε “κύριε”, έπρεπε να είστε σε καραντίνα: Χαμός στο Twitter με Άδωνι – Παπαδημούλη
Οργανωμένη… επίθεση καταγγέλλει ο “φτωχός πλην αριστερός” Παπαδημούλης – Τι λέει για το πόθεν έσχες
Viral ο Παπαδημούλης: Τα καρότσια “τίγκα”, ο σωματοφύλακας και το τρολάρισμα του Άδωνι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις