Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κούλογλου – Παπαδημούλης: Το “καρφί” για τα 8 σπίτια (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου – Παπαδημούλης: Το “καρφί” για τα 8 σπίτια (vid)

Κούλογλου - Παπαδημούλης: Με αφορμή το πόθεν έσχες του ευρωβουλευτή.

Κούλογλου – Παπαδημούλης: Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και παρά τους δισταγμούς του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου δεν δίστασε να καρφώσει τον συνάδελφό του Δημήτρη Παπαδημούλη για τα 8 διαμερίσματα που αγόρασε το 2018 και τα οποία όπως δήλωσε μετά τα νοικιάζει σε μετανάστες. Ο Στέλιος Κούλογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Briefing, του Action24, με τον Γιώργο Πιέρρο. Και στο σχόλιο που του ζητήθηκε για το Πόθεν Έσχες του κ. Παπαδημούλη δεν άντεξε και απάντησε ειρωνικά για την περιουσία του συναδέλφου του. Η ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Πιέρρου αφορούσε τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τα 28 δηλωμένα στο πόθεν έσχες ακίνητα του Δημήτρη Παπαδημούλη, εκ των οποίων τα 8 αγόρασε μέσα στο έτος 2018. Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις Παπαδημούλη έχουν ήδη προκαλέσει δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ και ενόχληση στον Αλέξη Τσίπρα, όπως φάνηκε και από την συνέντευξή του προ ημερών στην Αυγή.

Ο κ. Κούλογλου απάντησε αρχικά ότι έρχεται σε δύσκολη θέση με την ερώτηση, αλλά αμέσως μετά τοποθετήθηκε ευθέως εναντίον του Δ. Παπαδημούλη.
Χαρακτηριστικά είπε: “Δεν μπορεί η Αριστερά να επικαλείται τις ατασθαλίες της Δεξιάς, να λέει δηλαδή ότι ο τάδε υπουργός ζητάει πάρα πολλά ή ότι το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθαρό και τα λοιπά. Δεν μπορεί να πάμε στη λογική το μη χείρον βέλτιστον και το άλλο θέμα είναι ότι η Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει, ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό”.

Το θέμα σχολίασε αμέσως βέβαια και η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας στο twitter:

Δείτε ακόμη

“Θα τη σκίσω”: Τι κρύβεται πίσω από τα viral “γαλλικά” της Γιαννακοπούλου

Ένας άλλος Καραμανλής: Αδύνατος, με γένια εβδομάδων (pics)

“Ένεση” 24 δισ. ευρώ στην οικονομία – Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις