Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαδημούλης – ΜΚΟ: Νοικιάζει τα σπίτια για πρόσφυγες, χαμός στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης – ΜΚΟ: Νοικιάζει τα σπίτια για πρόσφυγες, χαμός στο Twitter

Παπαδημούλης - ΜΚΟ: O κ. Παπαδημούλης παραδέχτηκε πως τρία από τα οκτώ διαμερίσματα που αγόρασε το 2018 φιλοξενούν πρόσφυγες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ.

Παπαδημούλης – ΜΚΟ: Ο κακός χαμός γίνεται στα social media μετά την αποκάλυψη για την νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος μισθώνει ακίνητα σε πρόσφυγες και μετανάστες εισπράττοντας μέρος από τον πακτωλό ευρωπαϊκών κονδυλίων. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προχώρησε το 2018 σε αγορά 8 διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας σε τιμές έως και 50% κάτω της αντικειμενικής τους αξίας ώστε να τα εντάξει στα προγράμματα φιλοξενίας που τρέχουν αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Η είδηση προκάλεσε κύμα κριτικής στο twitter με αρκετούς να χαρακτηρίζουν τον δραστήριο ευρωβουλευτή «επαγγελματία αλληλέγγυο» και «ανθρωπιστή με το αζημίωτο» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δυσφορία και προβληματισμός για τις ενέργειες του κ. Παπαδημούλη επικρατεί και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αυτοί δεν μας έλεγαν ‘αν θέλετε πρόσφυγες, να τους πάρετε στα σπίτια σας;”, είπε μάλιστα ειρωνικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας “Στο Κόκκινο”.

https://twitter.com/konk24/status/1262261503367020545?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1262261503367020545&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F1007326%2Fdimitris-papadimoulis-orgi-sto-twitter-gia-tin-enoikiasi-diamerismaton-se-mko-gia-metanastes%2F

Παρόλα αυτά, δεν ιδρώνει το αυτί του

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή στο «Πατρίδα Tv» κατάγγειλε την Ε.Ε. για έλλειμμα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα για το προσφυγικό ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να διαχειρίζεται με μεγαλύτερη διαφάνεια τα ευρωπαϊκά κονδύλια που λαμβάνει για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις