Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Βόλος: Παρελθόν ο Κανταμούρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Βόλος: Παρελθόν ο Κανταμούρο

Σούπερ Λιγκ-Βόλος: Παρελθόν από τον Βόλο αποτελεί ο Λιασίν Κανταμούρο. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο Αλγερινός αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του.

Σούπερ Λιγκ-Βόλος: Παρελθόν από τον Βόλο αποτελεί ο Λιασίν Κανταμούρο όπως έγινε γνωστό σήμερα. Ο Αλγερινός αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, έλυσε τη συνεργασία του. Ο Κανταμούρο είχε μόλις έξι συμμετοχές στον Βόλο, λόγω και της διακοπής ελέω κορονοϊού. Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση σήμερα και αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους. Έτσι ο προπονητής του Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, έχει μια επιλογή λιγότερη. Η προσπάθεια εξασφάλισης της παραμονής στην κατηγορία συνεχίζεται, με το ματς κόντρα στην Ξάνθη να έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον Βόλο.

Η αποχώρηση του Κανταμούρο δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Ξηροφώτο. Ο τεχνικός του Βόλου δεν υπολογίζει για το ματς με την Ξάνθη στους Γέντρισεκ, Μουνίθ και Δημόπουλο. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Γκουαρότσενα που εξέτισε την ποινή του στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Στέφανος Ξηροφώτος ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή. Αυτήν απαρτίζουν οι: Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μήτογλου, Οικονόμου, Διαμαντής, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Γκουαροτσένα, Τόρες, Φερράρι, Ζοάο, Μαξ, Κορέλας, Λύρατζης, Μελίσσας, Κάσες.

Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη

Στον αντίποδα, η Ξάνθη για το παιχνίδι με τον Βόλο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε τομείς της τακτικής. Η ένταση είχε ανέβει στις τελευταίες προπονήσεις, για να είναι απόλυτα έτοιμοι οι παίκτες. Άλλωστε, αυτό είναι το πρώτο ματς της Ξάνθης μετά από 104 μέρες, αφού είχε αναβληθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο. Την αποστολή της Ξάνθης για την αναμέτρηση του Βόλου αποτελούν οι: Άμπαντ, Μπέντο, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Σόσα, Λισγάρας, Θυμιάνης, Κασάδο, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φασίδης, Τερκί, Στάρτζεον, Μουλέν, Κάστρο και Φοσέ.

Δείτε ακόμη

Λευκή ισοπαλία και εισιτήριο για τελικό με το 1-1 του Μιλάνου!
Μαρτίνς: «Το αήττητο είναι στόχος μας»
Άνετο διπλό της Λειψίας 0-2 στη Χόφενχαϊμ, εδραιώνεται στην 4άδα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις