Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – κύπελλο: Φιναλίστ, 1-1 η Νάπολι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – κύπελλο: Φιναλίστ, 1-1 η Νάπολι

Ιταλία - κύπελλο: Με Οσπίνα και Μέρτενς πάει Ρώμη για να πάρει την κούπα από τη Γιουβέντους η ομάδα του Γκατούζο - Ρεκόρ τερμάτων ο Μέρτενς

Ιταλία – κύπελλο: Νάπολι – Γιουβέντους είναι ο τελικός του Κόπα Ιτάλια που θα διεξαχθει την Τετάρτη στο Ολίμπικο της Ρώμης. Οι Παρτενοπέι εκμεταλλεύτηκαν το διπλό στο Σαν Σίρο και με ισοπαλία 1-1 στη ρεβάνς απόψε πέρασαν από την Ιντερ. Ετσι θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα στη βέκια σινιόρα. Στο 8ο λεπτό η Ιντερ άνοιξε το σκορ. Ο Ερικσεν εκτέλεσε το κόρνερ και με τον Ντι Λορέντσο να προκαλεί σύγχυση στον Οσπίνα. Ο γκολκίπερ της Νάπολι έκανε τρελή γκέλα και το απευθείας γκολ έδωσε τρομερό ενδιαφέρον στο ζευγάρι.

Στο 41’ όμως ο γκαφατζής Οσπίνα έκανε μισή ασίστ από βολέ (!!!), ο Ινσίνιε έδωσε στον Μέρτενς που πέτυχε το 1-1 με τον 122ο γκολ στην καριέρα του με τους Παρτενοπέι, ρεκόρ για την ομάδα! Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, ενώ οταν χρειάστηκε ο Οσπίνα με εντυπωσιακή επέμβαση νίκησε τον Ερικσεν και κράτησε το σκορ στο 1-1 και το εισιτήριο για τη Ρώμη στην ομάδα του!

Ιταλία – κύπελλο: Υπόκλιση στον Οσπίνα

Ο Κόντε δήλωσε πως “Ο άνθρωπος του αγώνα ήταν ο αντίπαλος γκολκίπερ. Μπορούσαμε και αξίζαμε την πρόκριση, αλλά ο Οσπίνα ήταν τρομερός. Εκανε φοβερές επεμβάσεις και μας απέκλεισε μονος του”. Ο Γκατούζο τόνισε πως: “Παίζουμε στον τελικό με μία Γιούβε που έχει συνηθίσει να νικά, θα χρειαστεί μεγάλη εμφάνιση για να φέρουμε το τρόπαιο σπίτι”.

Δείτε ακόμη:

Ο Βόλος στον… αφρό, 1-0 την Ξάνθη!
Εκτός καλενταριού ακόμα τρία γκραν πρι στη Formula 1!
“Θέλουμε τον Παναθηναϊκό, όχι τις συκοφαντίες Γιαννακόπουλου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις