Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Body shaming: Η Lizzo απαντάει στους επικριτές της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Body shaming: Η Lizzo απαντάει στους επικριτές της

Body shaming: Απάντηση σε όλους όσοι την κατακρίνουν για τα κιλά της, έδωσε η τραγουδίστρια της αμερικανικής ραπ Lizzo.

Body shaming: Τη δική της απάντηση σε όσους την κατακρίνουν για τα κιλά της έδωσε η Lizzo. Η τραγουδίστρια της αμερικανικής ραπ με ένα βίντεο μέσα από την εφαρμογή Tik Tok απαντά με οργή λέγοντας μεταξύ άλλων πως το βάρος του καθενός δεν είναι κάτι που πρέπει να αφορά τους άλλους. Κοιτώντας τους επικριτές της στα μάτια και κάνοντας τη γυμναστική της ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια η πληθωρική Lizzo ξεσπά: «Κάνω γυμναστική συστηματικά εδώ και πέντε χρόνια. Και ίσως για κάποιους είναι έκπληξη το ότι δεν έχω το ιδανικό σώμα που έχουν στο μυαλό τους.

Κάνω γυμναστική για να έχω το ιδανικό σώμα που έχω εγώ στο μυαλό μου. Και ξέρετε ποιο είναι; Αυτό που δεν σας πέφτει λόγος. Γιατί είμαι όμορφη, είμαι δυνατή, κάνω τη δουλειά μου και μένω στη δουλειά μου. Οπότε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κρίνετε κάποιον για το αν πίνει smoothies ή τρώει McDonald’s, για το αν κάνει γυμναστική ή όχι, τι θα λέγατε να κοιτάξετε τη δουλειά σας και να ανησυχήσετε για το δικό σας σώμα; Η υγεία δεν καθορίζεται μόνο από το πώς φαίνεται κάποιος εξωτερικά. Η υγεία είναι και το τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Και πολλοί από εσάς πρέπει να κάνουν έναν εσωτερικό καθαρισμό. Να έχετε μια όμορφη μέρα». Τώρα όσοι την κατηγορούν ότι προωθεί ένα ανθυγιεινό τρόπο ζωής και αποτελεί αρνητικό παράδειγμα για όσους την ακολουθούν εκείνη έχει τη δική της άποψη.

Body shaming: Δεν θα με συρρικνώσω γιατί κάποιος πιστεύει ότι δεν είμαι σέξι

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lizzo βάζει στη θέση τους τους body – shamers. Πέρυσι, μετά από ένα παιχνίδι των Lakers στο Los Angeles είχε πει χαρακτηριστικά: «Είμαι ένας προσγειωμένος άνθρωπος και ξέρω ότι σας σοκάρει το ότι δεν έχετε δει ένα σώμα σαν το δικό μου εδώ και καιρό να κάνει ό,τι θέλει, να ντύνεται όπως θέλει και να κινείται όπως θέλει. Δεν θα με συρρικνώσω γιατί κάποιος πιστεύει ότι δεν είμαι σέξι»

Δείτε ακόμη

Κέτλι Τζένερ: Πέντε χρόνια από την αλλαγή φύλου, μιλά για τα συναισθήματά της
Πότε θα έρθει στο ΟΑΚΑ η Σελίν Ντιόν;
Πώς γιόρτασε τα γενέθλια ο πρίγκιπας Φίλιππος εν μέσω πανδημίας 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις