Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πρίγκιπας Φίλιππος ηλικία: Έγινε 99 ετών
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Φίλιππος ηλικία: Έγινε 99 ετών

Πρίγκιπας Φίλιππος ηλικία:Τα 99α του γενέθλια γιόρτασε ο πρίγκιπας Φίλιππος αλλά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα πέρασε μόνο με την επί 72 χρόνια σύζυγό του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Πρίγκιπας Φίλιππος ηλικία: Τα 99α του γενέθλια γιόρτασε ο πρίγκιπας Φίλιππος αλλά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα πέρασε μόνο με την επί 72 χρόνια σύζυγό του, βασίλισσα Ελισάβετ, στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου το ζευγάρι των γαλαζοαίματων έχει απομονωθεί από τα μέσα Μαρτίου για να μην μολυνθεί από τον φονικό ιό. Αν και κάθε χρόνο στα γενέθλια του βασιλικού συζύγου πέφτουν κανονιοβολισμοί εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Άμυνας είχε δηλώσει την Δευτέρα πως φέτος εξαιτίας της πανδημίας τα γενέθλια του δούκα του Εδιμβούργου θα εορταστούν χωρίς κανονιοβολισμούς, όπως έγινε και με τα γενέθλια της 94χρονης βασίλισσας τον Απρίλιο.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ με αφορμή τα γενέθλια του γηραιότερου μέλους της βασιλικής οικογένειας έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του «αειθαλούς» ζευγαριού από τους κήπους στο κάστρο του Ουίνδσορ. Τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του 99χρονου, πλέον, Φίλιππου αναμένεται να του ευχηθούν «χρόνια πολλά» με βιντεοκλήσεις αλλά και μέσω των social media.

https://www.instagram.com/p/CBP3DuAHUzq/?utm_source=ig_embed

Πρίγκιπας Φίλιππος ηλικία: Γενέθλια και post στο Instagram

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Ευγενία ανάρτησαν φωτογραφίες στο Instagram, όπου εικονίζονται με τον δούκα του Εδιμβούργου και του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά». Αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον μικρό γιο τους Άρτσι αναμένεται να ευχηθούν στον βασιλικό σύζυγο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, που έχουν εγκατασταθεί πλέον μόνιμα, μέσω βιντεοκλήσης.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος παραιτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του το φθινόπωρο του 2017 και έκτοτε, ζούσε στο βασιλικό κτήμα στο Σάντριγχαμ ενώ η βασίλισσα κατοικούσε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού μέχρι και τα μέσα Μαρτίου εκτελούσε πλήρως τα καθήκοντά της. Ο Φίλιππος αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή, αλλά, αυτό δεν τον εμπόδισε τον Απρίλιο να ευχαριστήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή εν μέσω της πανδημίας.

https://www.instagram.com/p/CBOsiR6HsKl/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Πώς άλλαξε η Μέγκαν Μάρκλ με μικρές πλαστικές επεμβάσεις
Καταδικάστηκε η Μπαρ Ραφαέλι για φοροδιαφυγή στο Ισραήλ
Η Τζένιφερ Άνιστον δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για τη μάχη κατά του ρατσισμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις