Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – La Liga: Εδρα στο άχαρο ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – La Liga: Εδρα στο άχαρο ντέρμπι

Ισπανία - La Liga: Στο άδειο από οπαδούς “Σάντσεθ Πιθχουάν” η ομάδα του Λοπετέγκι επιβλήθηκε της συμπολίτισσας - Εκανε διαφορά ο Οκάμπος

ΙσπανίαLa Liga: Καθάρισε το ντέρμπι και στέφθηκε… βασίλισσα της πανδημίας η Σεβίλλη. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά τη διακοπή λόγω κορωναϊού. Η πρώτη ποδοσφαιρική μάχη στη νέα εποχή του ποδοσφαίρου. και ήταν ένα μεγάλο σεβιγιάνικο ντέρμπι. Το οποίο το κέρδισε η Σεβίλλη και αγκάλιασε σφιχτά τη θέση στην τετράδα και τη συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον βρίσκεται στο -6 από τη Ρεάλ και το +4 από την 5η Χετάφε που έχει ματς λιγότερο (παίζει απόψε). Η Μπέτις παρέμεινε εκεί που ήταν ακριβώς. Στην αδιαφορία της 12ης θέσης. δεν κινδυνεύει, δεν έχει και ελπίδες για κάτι καλό φέτος.

Το πρώτο μέρος κάθε άλλο παρά ντέρμπι Σεβίλλης θύμιζε. Κακή η Μπέτις, με εμφανείς τις …πνευματικές απουσίες των ηγετικών της παικτών και μόνο κίνδυνο τον Φεκίρ. Μολονότι έγιναν κάποιες καλές φάσεις το ματς έμεινε στο 0-0 και μόνο όταν μπήκε στο ματς ο Οκάμπος άλλαξε η εικόνα του ματς. Η Σεβίλλη ανακάτεψε την τράπουλα τη στιγμή που η Μπέτις φάνηκε να κολλαει. Παρά ταύτα χρειάστηκε ένα άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι για να πάρει κεφάλι στο σκορ η γηπεδούχος (Οκάμπος 48’), ενώ το σκορ έκλεισε στο 61’ ο Φερνάντο.

Ισπανία – La Liga: Πάσες, μόνο πάσες

Το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά αν κάποια ομάδα άξιζε να κερδίσει ασφαλώς αυτή ήταν η Σεβίλλη. Το ήθελε περισσότερο και το ότι είχε 13 περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες σε ένα άδειο γήπεδο δεν είναι τυχαίο. Ούτε το ότι μετά από 3 και πλέον μήνες αγωνιστικής απραξίας μπόρεσε και πίεσε. Τόσο, ώστε να αναγκάσει την Μπέτις να αλλάξει 415 πάσες (100 παραπάνω από τη νικήτρια) χωρίς όμως να φτιάξει μία μεγάλη ευκαιρία!

Πλήθος κόσμου εκτός γηπέδου!

Δείτε ακόμη:

Ινσούα: “Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟ, αλλά…”
Μαδριλένικη φιλοξενία, προσφορά γηπέδου από την Ατλέτικο στη Ρεάλ!
Ρωσία καλεί Μαουρίτσιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις