Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Master Chef 4 Διονύσης Πρώιος: Σεξ , συνταγές και φωτογραφίες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Master Chef 4 Διονύσης Πρώιος: Σεξ , συνταγές και φωτογραφίες

Master Chef 4 Διονύσης Πρώιος: Ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef. η πρώην 22χρονη σύντροφος του  δημοσίευσε μία φωτογραφία.

Master Chef 4 Διονύσης Πρώιος: Ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Master Chef 4 . Μάλιστα, σήμερα η πρώην 22χρονη σύντροφος του Διονύση, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί του, αλλά και με την άλλη παίκτρια του MasterChef που αποχώρησε χθες, τη Μάρλεν.

Να σημειωθεί ότι ο Διονύσης Πρώιος  έχει προσλάβει τη Μάρλεν Γρυντάκη στο μαγαζί του και γι’ αυτό τραβήχτηκε και η συγκεκριμένη φωτογραφία. “Είναι πίσω κυρίες και κύριοι. Φανταστικά φαγητά και ενέργεια με την παρέα αυτών των δύο!”, έγραψε η πρώην σύντροφος του Διονύση, Εμμανουέλα, στη λεζάντα της ανάρτησης της.

https://www.instagram.com/p/CBQQEtJnYAc/

Master Chef 4 Διονύσης Πρώιος: Αποκάλυψη

Στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης ο Διονύσης Πρώιος. Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef, αποκάλυψε πως έχει γράψει ήδη ένα βιβλίο για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής, στο οποίο έχει δώσει στον κάθε παίκτη ένα ψευδώνυμο. Ο Διονύσης έκανε μάλιστα λόγο και για σεξ στο σπίτι του MasterChef.

«Έχω γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία μου στο MasterChef. Που έχει συνταγές, χιούμορ, σεξ στο MasterChef. Τους έχω όλους με διαφορετικά ονόματα. Τη Μαρία την έχω Πριγκίπισσα Ακέφαλη. Γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ έβλεπα ένα κοριτσάκι να κάθεται στον καθρέφτη και να κάθεται. Να μην συμμετέχει σε τίποτα. Στους τέσσερις μήνες δεν έφαγα ποτέ από τη Μαρία. Ο Μπέλλος είναι ο Super Wax (κερί αποτρίχωσης). Βγάζει τις τρίχες του από όλο το κορμί ο Μπέλλος» εξήγησε ο Διονύσης.

Δείτε ακόμη

Μηνύσεις στα ΜΜΕ για τα ψευδή δημοσιεύματα κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου
J2us: Δείτε ποια θα είναι τα ζευγάρια προς αποχώρηση
Αυτοί πάνε στον τελικό του Master Chef 4

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις