Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 4: Ο παίκτης που πέρασε πρώτος στην τετράδα
LIFESTYLE

Master Chef 4: Ο παίκτης που πέρασε πρώτος στην τετράδα

Master Chef 4: Ο πρώτος παίκτης που πέρασε την τετράδα του MasterChef 4 ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος είχε το καλύτερο πιάτο στο Mystery Box.

Master Chef 4: Ο πρώτος παίκτης που πέρασε την τετράδα του MasterChef 4 ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος είχε το καλύτερο πιάτο στο Mystery Box. Ένας όμως ήταν ο νικητής αυτής της δοκιμασίας του MasterChef 4. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο νικητής. «Η καλύτερη προσπάθεια ήταν ξεκάθαρη για εμάς. Ομόφωνα αποφασίσαμε πως το καλύτερο πιάτο ανήκει στον Σταύρο Βαρθαλίτη», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Πρώτος στην τετράδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό αλλά έχω ξαναπεί ότι δε με ενδιαφέρει να είμαι ούτε τέταρτος, ούτε τρίτος, ούτε δεύτερος. Έχω μπει πολύ δυναμικά στα τελευταία τεστ δημιουργικότητας. Δεν έχω κουραστεί και τώρα βλέπω μόνο ευθεία», ήταν τα πρώτα λόγια του Σταύρου μετα την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ο παίκτης που αποχώρησε από την πρώτη δοκιμασία ήταν ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Master Chef 4: Καταλήξαμε στην τελική τετράδα.

Ο Δημήτρης Μπέλλος στις τελευταίες δοκιμασίες φαινόταν εκτός τόπου και χρόνου.  Ο Τζον συγκέντρωσε 24 βαθμούς από τους τρεις κριτές, υψηλότερη βαθμολογία από τη Μαρία, η οποία συγκέντρωσε 21. Ο Σταυρής δεν τα πήγε τόσο καλά και βαθμολογήθηκε με 20 βαθμούς από τους τρεις κριτές. Ο Δημήτρης ήταν απογοητευτικός και μάζεψε 17 βαθμούς και τελικά αποχώρησε από το MasterChef 4.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Μαρία, ο Τζον, ο Σταύρος και ο Σταυρής θα τα δώσουν όλα για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Ο Τζον διέψευσε όλα τα spoiler και τελικά παρέμεινε στον διαγωνισμό, ωστόσο δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό. Όπως και το Μαράκι. Βέβαια και η Μαρία  δεν θα καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικό, μιας και εκεί θα βρίσκεται ο Σταύρος και ο Σταυρής.

Δείτε ακόμη

Ονειρεμένες διακοπές για Σωτηροπούλου και Μαραβέγια
Η Μάρλεν του Master Chef 4 γίνεται plus size model
Ιωάννα Ντέντη: “Συζητάω με την παραγωγή του GNTM 3 για τη θέση του κριτή”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις