Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Το ενδεχόμενο τρίτου γάμου (vid)
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Το ενδεχόμενο τρίτου γάμου (vid)

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Σωτήρης Χατζάκης: "Πέρασα δύσκολα στην καραντίνα - Την μαμά μου την είδα μόνο στην κηδεία του πατέρα μου".

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χαμό του πατέρα της κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Πέραν του ότι ήταν υποχρεωμένη να μείνει μακριά από τους δικούς της ανθρώπους, έπρεπε να μείνει μακριά από τους αγαπημένους της ανθρώπους. “Με τον σύντροφό μου δεν βρεθήκαμε σε όλη την καραντίνα. Μετά από τις 15 μέρες έγινε και το lockdown, μετά πέθανε και ο μπαμπάς μου… Ήταν ομολογουμένως πολύ βαριά και ουσιαστικά δεν έβλεπα και κανέναν. Τη μαμά μου την είδα μόνο στην κηδεία”, ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός. Σε ερώτηση αν θα ξαναπαντρευόταν απάντησε αρνητικά: Δεν θα έβαζα εύκολα τρίτο στεφάνι. Έναν γάμο λίγο περιττό τον βλέπω αυτή τη στιγμή”.

Να σημειωθεί ότι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παντρεύτηκε για πρώτη φορά στις 3 Νοεμβρίου του 1998, τον επιχειρηματία σύντροφό της, στον Άγιο Δημήτριο Λαμπαδάρη, στην Ακρόπολη.  Ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου είχε προσλάβει μάλιστα εταιρία security, προκειμένου να απαγορεύσει στους φωτογράφους να τραβήξουν “καρέ” από το μυστήριο, γι΄αυτό υπάρχουν μόνο φωτογραφίες από την είσοδο της νύφης στην εκκλησία. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φορούσε ένα ίσιο, μάξι κεντητό νυφικό με έντονο ντεκολτέ και έφθασε στην εκκλησία συνοδεύομενη από τον πατέρα της. Ο γάμος αυτός, διήρκησε τριάμισι χρόνια. Η ηθοποιός έχει κάνει και δεύτερο γάμο, αυτή τη φορά με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και δύο χρόνια σχέσης, στις 10 Οκτωβρίου του 2011.

Δείτε όλα όσα είπε

Δείτε ακόμη

Ονειρεμένες διακοπές για Σωτηροπούλου και Μαραβέγια
«Ο Μάριος ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί» αναφέρει η Ευδοκία Ρουμελιώτη
Χώρισε πριν τον γάμο η Τζούλια Νόβα – Τι λέει ο πρώην σύντροφός της
Γύρισε το μάτι της Καινούργιου με τη Σπυροπούλου – “Κακώς ασχολούμαστε”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις