Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Σπυροπούλου: Νέα κόντρα στη showbiz
LIFESTYLE

Καινούργιου – Σπυροπούλου: Νέα κόντρα στη showbiz

Καινούργιου - Σπυροπούλου: Έξαλλη έγινε το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Καινούργιου – Σπυροπούλου: Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προς το συνεργείο της εκπομπής της. Συγκεκριμένα όταν η παρουσιάστρια έμαθε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής της, αλλά μίλησε σε ανταγωνιστικό κανάλι, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της. «Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται κιόλας και πληρώνεται;”. Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας; Είναι προσωπικό με μένα; Να το λύσουμε. Μάλιστα μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα, αλλά την είχαμε ακυρώσει μια φορά. Ναι βέβαια.

Είχαμε κανονίσει να έρθει στην εκπομπή, αλλά την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε σε άλλο κανάλι και εκπομπή ανταγωνιστική. Και αυτό δεν γίνεται σε καμία εκπομπή. Δε γίνεται να παίρνουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και να είναι ευγενής και η Σπυροπούλου να συμπεριφέρεται έτσι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς και με τον Αlpha είναι όλα καλά; Νομίζω ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί με τον Alpha! Κακώς ασχολούμαστε. Δεν θέλουν να μας μιλήσουν; Θα φύγουν στο επόμενο live… Ασχολούμαστε αναγκαστικά επειδή είναι στο Just. Δε θέλω να σχολιάσω άλλο, τέλος» είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Σπυροπούλου: Τι είπε στον Alpha

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία απάντησε και για την Χριστίνα Παππά, δηλώνοντας πως έχει μείνει άφωνη. «Είχα ένα άσχημο πέσιμο, ήταν η κακιά στιγμή. Τελικά όλο το J2US πήγε στη Μύκονο. Είχε πολλούς Έλληνες. Αυτή ερώτηση για την Χριστίνα Παππά αρέσει πολύ. Δεν μου αρέσει να μεγεθύνω τα πράγματα. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση και ειλικρινά δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό. Έχω μείνει άφωνη. Εγώ όταν θέλω να λύσω κάποιες διαφορές με τους φίλους μου δεν το κάνω έτσι σε δημόσιο επίπεδο, το κάνω σε προσωπικό.

Θα μπορούσε να έχει λυθεί όλο αυτό με ένα απλό τηλεφώνημα, αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά. Οι πλάτες αυτές να δω πόσους ακόμα θα αντέξουν… Αλλά επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου, πάλι όλα καλά. Θέλω να μπει μια τελεία σε όλο αυτό», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε ακόμη

“Πόλεμος” Σπυροπούλου – Παππά με σκληρά λόγια: Οι κυρίες των πρωινάδικων παίρνουν θέση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις