Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Θέλει να αφήσει το στίγμα του ο Αουγκούστο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Θέλει να αφήσει το στίγμα του ο Αουγκούστο

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Αν και είναι παροπλισμένος λόγω του τραυματισμού του ο Ντάγκλας Αουγκούστο δεν σταματάει να οριοθετεί στόχους.

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Αν και είναι παροπλισμένος λόγω του τραυματισμού του ο Ντάγκλας Αουγκούστο δεν σταματάει να οριοθετεί στόχους. Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του τόνισε ότι θέλει να αφήσει το στίγμα του στη χώρα μας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Ελλάδα. Για τον ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι όλοι πληγώθηκαν λόγω του πρόωρου ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Σημείωσε δε πως το μυστικό για να ανακάμψουν σε αυτές τις διοργανώσεις είναι η σκληρή δουλειά. Τέλος, ισχυρίστηκε πως τα ντέρμπι στην Ελλάδα έχουν μεγαλύτερη σημασία απ’ ότι στη Βραζιλία, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που τώρα λόγω κορονοϊού λείπει σε όλους.

«Τα παιχνίδια για τα play offs είναι λίγο περίπλοκα. Μας πλήγωσε το γεγονός ότι δεν καταφέραμε φέτος να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Το μυστικό για να τα καταφέρουμε είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά και να αναζητήσουμε τον ρόλο μας σε αυτές τις διοργανώσεις» τόνισε αρχικά ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Για τους συμπατριώτες του που πέρασαν στο παρελθόν από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Είναι πηγή έμπνευσης για εμένα. Αγωνίστηκαν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ κάποιοι έκαναν πετυχημένη πορεία και στην Ελλάδα. Ελπίζω να αφήσω και εγώ το στίγμα μου».

«Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι παθιασμένος»

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο έκανε ειδική αναφορά και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στα γήπεδα της Ελλάδας. Στάθηκε στη σημασία των ντέρμπι, ενώ τόνισε πως είναι διαφορετικό να παίζεις χωρίς κόσμο, ελέω του κορονοϊού. «Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πολύ παθιασμένος, ειδικότερα στα ντέρμπι. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Μοιάζουν αρκετά με τα ντέρμπι της Βραζιλίας, όμως εδώ είναι ακόμα πιο σημαντικά. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις χωρίς κόσμο, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε σε αυτό λόγω των συνθηκών», είπε ο άσος του δικεφάλου του Βορρά.

Δείτε ακόμη

Επιστρέφει στις 30/6 το βόλεϊ
Γιάννη, εσύ, σούπερ σταρ!
Επίθεση στο σπίτι του Δ. Γιαννακόπουλου!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις