Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ Παναθηναϊκός-Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Περίπου 100 οπαδοί πέταξαν πέτρες κατά του απερχόμενου προέδρου του τριφυλλιού!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ Παναθηναϊκός-Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Περίπου 100 οπαδοί πέταξαν πέτρες κατά του απερχόμενου προέδρου του τριφυλλιού!

Σκηνικά απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν πριν από λίγο έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μια ομάδα περίπου 100 οπαδών του Παναθηναϊκού επιτέθηκε

Μπάσκετ Παναθηναϊκός-Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σκηνικά απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν πριν από λίγο έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μια ομάδα περίπου 100 οπαδών του Παναθηναϊκού επιτέθηκε στον απερχόμενο πρόεδρο της ομάδας με πέτρες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιαννακόπουλος, κρατούσαν λοστάρια και μαχαίρια! Δυνάμεις της αστυνομίας δεν υπήρχαν στην περιοχή, με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ να ρίχνει ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας πως γνώριζαν δύο ώρες πριν τι θα γίνει! Όλα αυτά μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Γιαννακόπουλου ότι αποχωρεί από την ομάδα, βάζοντας πωλητήριο. Μάλιστα, η επίθεση είναι όλη καταγεγραμμένη στο Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον ίδιο να κατονομάζει έναν συγκεκριμένο οπαδό!

Ο Γιαννακόπουλος και οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ακούγονται στο βίντεο να περιγράφουν την επίθεση. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως οι οπαδοί κρατούσαν μαχαίρια και λοστάρια. Επίσης, φάνηκε καθαρά να πετάγονται πέτρες και κροτίδες εντός της οικίας του ισχυρού άνδρα των πρασίνων. Επίσης, έβαψαν περιμετρικά τους τοίχους του σπιτιού. Την επίθεση κατέγραψε λίγο αργότερα η ΕΛ.ΑΣ. που ανέφερε ότι περίπου 100 οπαδοί επιτέθηκαν στο σπίτι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ακούγεται στο βίντεο να βρίζει άσχημα τον σύνδεσμο «Θύρα 13», σημειώνοντας πως αφήνουν λίγους να καπηλεύονται το όνομά τους! Αν μη τι άλλο περιστατικά όπως αυτό δείχνουν ότι ο εμφύλιος μαίνεται πλέον στον Παναθηναϊκό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη ημέρα.

Μπάσκετ Παναθηναϊκός-Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Υπάρχουν σε κάμερες όλα»

Ανήμερα του μνημόσυνου του Παύλου Γιαννακόπουλου 100 οπαδοί επιτέθηκαν στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο απερχόμενος ισχυρός άνδρας των πρασίνων ξέσπασε κατά τη διάρκεια της καταγραφής της επίθεσης. Έστρεψε τα πυρά του κατά της ελληνικής αστυνομίας που δεν ήταν παρούσα στο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι γνώριζαν για την επίθεση δύο ώρες νωρίτερα! «Υπάρχει ελληνική αστυνομία; Το μόνου που τους ενδιαφέρει είναι ο κορονοϊός και να μείνουμε μέσα», ανέφερε. Σημείωσε δε, πως ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα και όχι τσέπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δείτε ακόμη

Μελισσανίδης: «Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους»
«Να συστήνεται ο Αυγενάκης ως… Υφυπουργός Ολυμπιακού!»
Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις στον Άρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις